Over and out

2009-11-29 @ 22:44:25
God kväll :)
Haha vad klyschigt.."god kväll.." Jaja, ligger iaf hemma i sängen och ska strax sova . Kan ju lova att jag nehöver min skönhetssömn efter att ha sovit 5 timmar 3 nätter i rad.. och jobbat häcken av mig! Synd om mig ;) Har precis preppat mig med nässpray, är sjukt snorig och hostar, IGEN blääää.

Efter jobbet i fredags var vi ju på Erotikmässan vilket var kul :) Åkte med Jimmy, Wilsson, Jessica, Sophia och födelsedags barnet Sarah ! Kom hem vid två tiden och totaldog så fort jag nuddade kudden. Och igår drog jag ner till akter efter jobbet med Sandra o Linn, trevlans. Träffade både gamla vänner och nya :) Sen var Pelle snäll att hämta mig och köra mig hem till Maxxie så att jag kunde pussa lite på Jacke ;) Hemma vi två igår oxå, dock betydligt mer alkohol påverkad än kvällen innan.. så imorse var jag helt rödsprängd i ögonen och Mami gav mig ett paket tuggummi för hon tyckte att jag luktade gammfylla ;P haha. Gjorde nya naglar hos Camilla efter jobbet idag oxå, blev svart rosa :D

Men men ska prata klart med Mariababe i telefon nu , sen sova!
Pusspuss

God natt

2009-11-27 @ 00:01:50
I inlägget jag skrev tidigare idag så var jag ju påväg att fixa mig innan jobbet , skulle vara där kl 18.00. Men nej då, telefonen ringde 17.18 och jobbet undrade vart jag höll hus? Så det var snabba puckar in i bilen och fick skjuts av snälla Mami. Blir grymt irriterad när det står en tid i pärmen och jag får sms om en annan tid.. suck.

Men men, timmarna på jobbet flög iväg, var ganska stressigt hela tiden. Tog bussen vid halv tio och svängde förbi Jessica för en kopp te och godis :)

Jag måste bara en än gång säga att jag mår så himla bra just nu, jag är harmonisk, sprallig, fylld av livsglädje och LYCKLIG! Dessa känslor har jag inte känt på flera år.. men nu äntligen. "Kompis det går bra nu" Hehe
Och återigen TACK alla mina fina, underbara, gulliga, söta, fantastiska, spektakulära, otroliga, enastående vänner!!! Ni är mitt allt :) Jag tackar fan gud för att få ha så fina människor runt omkring mig <3 Kom ihåg att ni betyder !

Nu ska jag ta och gå och lägga mig med en lycklig känsla i magen och värme i hjärtat <3

Makeover bitch

2009-11-26 @ 16:48:12
Tjolahopp :)
Ska snart börja göra mig iordning inför jobbet, skulle behöva duscha men ja vette tusan om jag hinner med det? Iåfs är det 50 minuter tills jag måste gå så.. aja skit samma :P

Mariababe var ju iaf här och fikade, som vanligt blev det hårdisskutioner och det slutade med att jag ska do a makeover igen ! ;) mihih, fast dock får det vänta tills nästa år, kanske i mars eller nått. Ska låta mitt hår växa lite mer först! Men jag tänker inte avslöja nått om färg mm än.. ;) haha, feel the pain !

Men , nej nu rann klockan iväg, dags för att fräscha till mig!
PUSSPUSS

Guttenmorgen !

2009-11-26 @ 12:34:19
Eller njae, gick upp för 2 timmar sen, men ändå !
Var på bio igår med Jessica och Johanna och såg NEW MOON :) Aah, den var sjuukt bra!!! Längtar redan till nästa film, fast den kommer ju inte ut på jätte lääänge...



Sitter iaf och väntar på att Mariababe ska komma hit :)
Sen ikväll är det dags att jobba 18-21 , känns som att det var jätte länge sen.. Så det ska bli kul !
Tänkte ta och måla lite mer glitter på min vägg först. Jag o Wilsson har ju varit så duktiga och målat om mitt rum :)

Pusspuss

ÄLSKADE UNDERBARA VÄNNER ♥

2009-11-22 @ 23:36:42

Jahapp..

2009-11-22 @ 23:20:23
.. nu var godispåsen nästan slut och magen strejkar. Gott med lite godis ibland faktiskt, fast jag är mer av en "mat-människa" istället för chips o godis!

Är så jäkla lycklig just nu, allting bara flyter på och känns så himla bra! Jobbet går framåt, jag har världens finaste vänner, vi hittar på en massa skoj för det mesta, och jaa.. sen kanske det har lite att göra med att jag har träffat en väldigt gullig människa ♥ Dock har jag ingen aning om vart det leder, eller om det ens gör det. Jag är bara glad att få ha han i mitt liv, han ger mig glädje och en trygg famn att somna i. Och det räcker alldeles utmärkt för mig!

Dessutom så har jag en massa kul att se fram emot :

Erotikmässan - Åker dit på fredag efter jobbet :) Tycker det är kul som fasen !
Wilssons födelsedag - Jaa, jag kan ju inte skriva på bloggen vad som händer eftersom damen läser.. men kul ska det bli! Hihih :)
Julafton - Blir första julen i nya huset, och sen ofc tommys ;) mohaha
Nyårsafton - Då blir det ju galej utav tusan ! Wihooo
Riga - Drar en kryssning efter årsskiftet :) ALLTID kul !
Min 20 års fest - Det kan ju bara inte bli tråkigt!?! ;)
Magaluf bartender kurs! - Blir troligtvis i början av sommaren, 3 veckor!!! Svinkul :):):)
Alanya - Back to Turkey, den här gången i 2 veckor!

Känns så himla toppen allting just nu, kan det inte alltid få va såhär ?


PussPuss ♥♥♥

Fika ! (ovanligt)

2009-11-22 @ 21:15:50
Nu kommer Wilsson förbi om 5 min så ska vi syssla med våran hobby, nämligen fika ! :)

PussPuss ♥♥

Party weekend !

2009-11-22 @ 18:07:13
Hejsan hoppsan :) Idag är det söndag och Linda ♥ sängen ! mahaa ;)
Har iaf haft en rolig (läs;alkoholig) helg. I torsdags mötte jag upp Sophia, Anna-Sara och C på Akterbaren för att dela en kanna öl med Sophia :) Var väldigt trevlans! Sen tog jag tåget till Jacke, fortsatte dricka öl hemma hos honom och babblade en massa i flera timmar. Vaknade dagen efter av att gullungen Sophia ringer och väcker oss, tar en promenad hem till Sophia för "julfika" , blev öl, kaffe, bullar och pepparkaks ballerina :) mums.
Sedan tåget hem till berga för att lite snabbt slänga mig in i duschen och göra mig någorlunda fräsch, sen bar det av hem till Max på lite galej ;) Kvällen slutade iaf med att stackars Jacke fick hålla armkrok med mig från nattbussen hem till honom för att jag inte skulle vingla ut i vägen... jaja, så kan det va ;)

Igår så åkte vi till berga ganska tidigt, lagade lunch och sen småplockade jag lite hemma innan folket började droppa in. Vi blev väll typ 12 tror jag? Var trevlig stämmning (förutom jag som var typ partypooper kändes det som, jag var sjukt trött). Men iaf, vid elva tiden kom mami o papi hem så vi drog hem till Max igen där det blev 2 groggar och sedan hemgång vid halv två. Denna gång var det min tur att se till så att inte Jacke vinglade iväg ;) haha, fyllekajor är vi allihopa.

Så ikväll blir det mest lugnt, kanske ska träffa Wilsson o Johannie lite senare, får se om man orkar ta sig upp ur sängen.. hah.
Hittade iaf några bilder från fredags kvällen så de åker upp;

 
Sweet Johanna :) ♥

Maxxie- the party host ;)

Me & Jesss ♥

People :)

Well, that's all for now bitches!
Pussilago ;)*

What a Lovely day!

2009-11-19 @ 12:15:43
Börjar dagen med att vakna upp till ett sms med texten; " Längtar otroligt mycket! Du förgyllde just min dag :) Puss" Så med en bra magkänsla skuttar (läs;släpar) jag mig ner till köket och till min stora lycka finns det både ägg och äppeljuice i kylskåpet (hade nämligen en dröm under natten om hur sjukt gott det skulle vara med äppeljuice till frukost). Lagar lite frukost till mig själv i lugn o ro, slår mig ner i soffan framför tvn och konstaterar att det är LA Ink på 6:an ! Y-E-S

Så nu har jag varit duktig och städat mitt rum, ska åka ner med Papi till hans jobb när han är färdig med sin lunch. Ska välja ut färg till mitt rum som jag planerat måla om innan nästa fredag! Sen är det dags att möta upp Jessica och svänga förbi SunVideo för att sluta vara så himla blek ;) Därefter (när vi är bruna och läckra vill säga) så blir det en promenix hem till Jessica för te drickning och babbel !

Ska även försöka hinna förbi SuperFarmor på en fika, sen är det dags att röra sig hemåt och hoppa in i duschen, fräscha till sig lite, möta upp darling Sophia som jag knappt träffat sen vi kom hem från Turkiet (dåligt,dåligt), dricka lite öl med henne antingen hemma hos C eller på Akter. Och sist men inte minst tåget till en väntande gosig varm famn att tryggt somna i .

Jag sa ju det, what a lovely day!

:)

2009-11-19 @ 00:11:33

För en gångs skull är jag LYCKLIG!

Nu ska jag fika med..

2009-11-16 @ 13:25:24

Goddagens !

2009-11-14 @ 15:01:14
Är hemma just nu, färdig fixad inför överrasknings middagen vi ska ha för min faster. Ska åka dit om ca. 30 minuter! Sen ska jag hem igen, färga håret (utväxten), duscha, shave everywere ;), fixa hår och smink (kör på naturell nu när vi ska till min faster för att inte slita på min vackra hy!) och så måste man ju som vanligt hitta något att sätta på sig.. suck. Tycker att mina nya kläder jag beställde för några dagar sen kan ta och komma nu!

Sen ska jag iaf förhoppningsvis hem till Viktoria and drink some wine! Sen blir det hemgång med Mr.Hemlig ;) hihi

Puss sålänge

Home early

2009-11-14 @ 01:58:16
japp, redan hemma ! Tänkte sova ut nu för en gångs skull :) Bilder från ikväll kommer med all säkerhet att läggas upp på http://stilfredrik.blogg.se :)

When I saw you tonight, I just did'nt care... why? Because I have moved on.
Of course my heart stopped when I looked at you two, but I tried to not care, and I did'nt.

Puss

Good morning sunshines!

2009-11-13 @ 07:39:09

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg till jobbet, får skjuts av Mami vilket är grymt skönt ;) Känns som om dagen kommer gå sjukt segt.. men men har ju iaf ikväll att se fram emot! Och morgondagen också iåfs, ska först äta överrasknings middag för min faster sen åka hem till Mr.Hemlig ;) hihih... *pirr i magen*

My wishlist for Christmas

2009-11-13 @ 00:11:27

Sleepless..

2009-11-12 @ 23:30:04
Ja ja, jag vet . SKIT KASS UPPDATERING

Men men, tur att det är jag som väljer när jag känner för att skriva ;) Fast jag vet ju att jag själv blir skit irriterad om inte andra uppdaterar ofta.. haha. Well, ska försöka bättra mig iaf! Promise

Jobbade natt igår/idag , skulle vara en sov-natt men nej det är klart att Linda inte kunde sova.. sov 1 ½ timme på soffan, dessför innan var jag vaken i 23 timmar.. usch. Så imorse när Mami kom och hämtade mig gick ögonen i kors, somnade bums när jag kom hem men var ändå duktig och gick upp vid ett tiden för att inte fucka upp hela dygnet!

Så idag har jag väll inte gjort ett jävla skit kan man väll säga. Var och fikade med Wilsson o Jimmy nu på kvällen, annars har soffan varit min bästa vän hela dan ;) Ska iaf jobba 8-17 imorgon, blev inkallad tidigare än planerat. Sen blir det hem och käka middag, fixa iordning mig och sen är det dax för fest hemma hos Rasmus! Wihoo :) Alltid trevligt med party ;) Fast som vanligt så har jag ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig... suck!

Slänger in ett inlägg imorgon kväll innan jag sticker ut, ska försöka lägga upp dresscode och facelook ! Dock blir det med min "super bra mobilkamera" men det får duga sålänge. Så nu är det väll dags att nanna kudde, ska upp om 7 timmar :)

PUSSPUSS

Nystädat :)

2009-11-10 @ 17:59:27
Kom hem från jobbet för en halv timme sen och har redan hunnit städa mitt rum! Inte dåligt !? ;)
Fick iaf veta idag att jag inte alls behöver ställa om mitt dygn !!! Yes, det blev sovande natt istället.

Ska antagligen träffa Wilsson och Johanna efter middagen, vad vi ska göra har jag ingen aning om men men det blir nog skit bra.

Hum.. är sjukt dålig på att lägga upp bilder just nu. Vill ha en digital kamera !!! Kan ju hoppas på att få en i julklapp ;) Men lovar iaf att jag ska försöka fota lite ikväll med min super bra mobilkamera (host).

Puss sålänge

Hej, jag har inget liv..

2009-11-10 @ 00:08:22

Haha nej då, men December är det så jävla fullproppat med jobb så jag lär ju typ bo på jobbet;) Dock ska man väll inte klaga.. kommer ju säga cashingcashingcashing i januari !! Wiie.

Har iaf vart på jobbet idag, hade konferans. Ganska kul att få vara med och påverka faktiskt! Det planerades bl.a. julbord som blir av den 7 december! Ska bli kul som fan, blir på nån libanesisk resturang på Östermalm, den hette Sahara om jag inte minns fel? Sen blir det heldags kurs också, antingen samma dag som julbordet eller den 9:e, ska faktiskt bli spännande, jag tycker att det är bra att få lära sig "vad man egentligen jobbar med" haha nu lät det som om jag inte har nån aning om vad jag håller på med på jobbet... :P

Blev ju vin i lördags, började hemma hos mig med Mariababe. En flaska vin och tre öl senare var vi på inflyttningsfest, hade trevligt som attan :) Klampade iaf in hemma runt kvart i sex på morgonen.. hah lyckat;) Så igår mådde man väll som man förtjänade.. blev iaf en fika i Täby med Madde o Jennie :) Sen direkt hem, slapp slapp i soffan !

Veckans planer;
Måndag: Jobba 07-08.30 - Konferans 08.30-11.10 - Schemaplanering 11.10-12.00 - Fika hos Farmor - Middag - Fika hos Sandra.
Tisdag: Jobba 13-17 - Träffa Wilsson o Johanna - Sova - Gå upp mitt i natten (för att ställa om dygnet)
Onsdag: Karolinska sjukhuset med Farmor 09-? - Sova - Jobba 20.45-08.15 (vakande natt)
Torsdag: Sova - ?
Fredag: Jobba 13-17 - Öl?
Lördag: Bakis? - ?
Söndag: Egen tid

Jaa, så ser väll veckan ut i stora drag, blir ju alltid lite ändringar hit o dit. Känns inte så himla kul att behöva gå och lägga mig skit tidigt imorgon för att sedan gå upp mitt i natten.. ja menar, vad ska jag hitta på lixom? Får väll blogga superduper mycket ;) haha..

Juste, vi har inget varmvatten och ingen värme hemma för tillfället :/ Håller på att byta ut värmepumpen, så jag hoppas fan det är klart imorrn, vill ju kunna duscha!

That's all for now bitches ;) LOVE

Check out the dude !

2009-11-05 @ 23:19:06
Haha, han är ju grym ;)



http://www.youtube.com/watch?v=bTzrdac05Wk

Det är även han som är med i "Ullared" som går på tv nu :) Check him out, han har även blogg;http://mattixstylingtheworld.blogg.se/  

Puss sålänge!

Home again,

2009-11-05 @ 23:01:40
Efter middagen som bestod av pannkakor :) så tog jag på mig gummistövlarna och traskade iväg till Wilssons jobb för att dricka kaffe och äta nybakta muffins! Hade det jätte trevligt, dansade och sjöng till moraträsk gjorde vi också ;) ni skulle sett oss... hihi vilken syn!

Pratade iaf med Mariababe i telefon tidigare ikväll och japp det blir vin för min del på lördag after work! :) wihoo. Inte för att vi vet hur och var men vi ska iaf börja hemma hos mig.


Fika med Wilsson strax

2009-11-05 @ 14:01:40
Väntar på att Wilsson ska ringa så ska jag springa ner och sätta på kaffet :) blir en snabbfika innan hon börjar jobbet. Imorgon är det dags för mig att jobba, 13-21 och sen lördag 8-21, ledig söndag ! Wihoo, kanske man kan dra i sig lite vin efter jobbet på lördag? :)

Pusselipuss

Saknar.. ♥

2009-11-05 @ 13:58:40

Wednesday

2009-11-04 @ 14:51:21
Hej hopp gummisnopp!

Ska alldeles strax ta en promenad hem till jenny för en kaffe och ett skobyte :)
Men först tänkte jag bara köra en liten snabb update om de senaste blogglösa dagarna.
I måndags blev det inge syande, men åt lunch  med Johanna och sen fikade vi med Wilsson. På kvällen åkte jag, johanna och sandra in till täby och kollade på filmen "Trubbel i paradiset", ganska bra men den fick mig att längta tillbaka till Alanya sjuukt mycket.. Efter bion blev det språngmarsch till tåget, sen bussen hem till wilsson där hon och jag spelade  buzz och sjöng singstar ;) Sen en mittinatten förflyttning till båten där vi spelade Jeopardy till klockan halv fem på morgonen innan vi somnade :) Dagen efter kom Jenny o Jocke förbi på en fika, sen tog ja o wilsson bussen hem till mig och käkade lunch/middag. Sen snålade jag skjuts ner med wilsson, jimmy o sarah till sunvideo och så knatade jag hem till älsklings farmor för en fika , 4 timmar senare tog jag bussen hem och somnade nästan på en gång.

later sweethearts

Blev just sjukt sugen på...

2009-11-02 @ 00:09:10

... att sy! Så imorgon åker tammefan symaskinen fram, inte för att jag vet vad jag ska sy för nått, en klänning? en kjol? jag skulle ju iåfs behöva sy in kanterna på min pälsväst + päls "halsduk". Kanske borde sy en egen nyårs klänning i år? Det vore ju lite kul, då ser man ju definitivt inte ut som alla andra :)

 

Well, har iaf nyss kollat på "Djävulen bär Prada" som alla andra I guess ;) Så sjuukt bra film , I love it ! Bestämde med Wilsson att vi ska fika imorgon :) Trevlans . Jag har ju en massa social tid att catch up nu efter min sjuklings helg, visserligen är jag inte helt frisk än, men fika har ingen dött av !

Lot's of Love  <3

Nej, nu jävlar!

2009-11-01 @ 16:33:38
Orkar inte ligga hemma en sekund till !!! Tänker hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen ta en promenix hem till Mariababe och fika! Är trött på att växla mellan tvn o datorn . Så det så ! PUSS

HAHAHA

2009-11-01 @ 14:22:18
Checka min fredriks o wilssons videoblogg på YOUTUBE från kryssningen;
http://www.youtube.com/watch?v=PosDfCDDC_c

MÅSTE SES! ;) Kisses

2009-11-01 @ 00:52:07
You're always in my heart, now then and forever.

The Nails

2009-11-01 @ 00:47:26

I found 3 more pics

2009-11-01 @ 00:41:46
Kollade mina mobil bilder och hittade tre osedda bilder från kryssningen;


Tycker bilden blev awsome ;) o där ser ni en glimt av mina nya naglar!

Always the toilet picture!

Wilsson, Jessica o Elinn på terminalen :)

Ska ta och fota mina naglar nu också så ni får se hur vackre de är ;) Jag personligen tycker att de är as balla men andra tycker kanske att blommorna är lite barnsliga , men whatthefuck who cares ;) tur att det är jag som har naglarna! Så åter kommer snart <3

The Shoes

2009-11-01 @ 00:20:34
As I promised, pictures of my new shoes;


Din Sko 399:- Sååå himla grymt sköna !!! LOVE

Belle Shoes 399:- Äckligt snygga :)

Close up på spännet

Åh, de är ju så sjukt snygga! Hihi :) Jaja, har iaf kollat klart på "Tre systrar och en mamma" för en stund sen som gick på fyran , rolig och mysig film :) Fast jag störde mig rätt mycket på att de har översatt titeln på filmen helt cp, fast det brukar de ioförsig göra, på engelska heter filmen nämligen "Because I said so" hum.. finner ingen likhet i dessa två titlar? Gör ni?

Well, har ju legat inne hela dagen och kurerat mig för att försöka bli frisk.. går väll lite sisådär med det, har dock ingen feber men har istället börjat hosta mer. Ni vet sånn där äcklig slemhosta... uäck!

Funderar på att försöka sova för att inte vända dygnet helt, somnade inte fören typ strax före fyra igår.. Fast å andra sidan är jag inte det minsta trött. Men vi får väll se, helst av allt skulle jag vilja dra ut och hinka bärs haha, men det blir det inget av minsann. Puss sålänge lovers