Fall in love with my personality

2010-03-31 @ 23:50:55
Har jobbat, är rätt slut. Saknar babes famn.
Men jag är lycklig, jag mår bra, jag har balans i mitt liv, jag har spontana stunder, jag har underbara vänner/familj, jag har en lovely man och allt flyter helt plötsligt på ganska bra. Skönt, det är min tur att leva nu.

Var iaf förbi Sandra efter jobbet och lämnade hennes födelsedags present som jag hämtade ut tidigare idag, en Squeel (fittslickare rättare sagt). Väntar med spänning på Sandras recension av den ;) Ska följa med farmor till KS imorgon, så sovmorgon är bara att glömma. Sen är det åter dags att åka till jobbet.

Helgen är planerad och känns sådär jävla as bra ! Fredag blir det "Halv åtta hos oss" denna gång hos Jimmy och Wilsson, god mat, härliga vänner och några glas vin, kan det bli bättre? På lördagen är det dags att åka ut till Resarö för att festa hos den gamla godingen Jessica B :) Ska bli skit kul! Hoppas att babe följer med. Söndag blir det bowling med barnet jag ska va assistent åt på ett musikläger under påsklovet, roligt ! Sen blir det nog mys hemma hos babe, film o annat gött, skönt att va ledig på måndag dessutom!
Men nu är det väll dags att sussa, puss på er rockstars!

Fullrulle

2010-03-31 @ 14:07:59
Har precis tryckt i mig en äcklig god omellett ! Gött.
Väntar på att Maria ska komma och fika o hämta sina saker, sen är det dags för jobb 16-21.
Vill ha helg nu på en gång tack!

Men nu är det dags att kila ner och sätta på kaffe och ta sig en cigg i väntan på Maria, so long !
Puss

Malta, watch out here we come!

2010-03-29 @ 00:11:59


4-11 Maj

Drar till Malta den 4 maj med darling Jessica , GRYMT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The weekend

2010-03-29 @ 00:05:27

Kass update pga en jävligt rolig/mysig/crazy helg! Tänkte sumera helgen lite;

Fredag:
Jag vaknar upp hemma hos Jessica, äter mysig frukost och mår hyfsat bra med tanke på de få timmarna av sömn. Tar bussen till jobbet för att gå på möte, men självklart är det inställt så det blir en kaffe och lite timrapport skrivning. Bussen ner till centrum, möter upp Johanna för lunch på Anjas. Sen kommer Maria och vi tar en sväng in på glasbanken för inhandling till lördagen. Jag tar tåget in till stan och möter upp Linnea, tar en kaffe i solen på KTH trappan innan vi beger oss till Drottninggatan för shopping. Inhandlar bikinis, skor och en topp på H&M. Äter middag på Hurry Curry, sjukt gott! Dock starkt så det gick åt mycket vatten.. Sen vidare till BikBok där jag får med mig en klänning, en "after sex" skjorta, tofsar och strumpor. Skyndar oss sedan till bion, ser på Snabba Cash och dreglar över Joel, bra film men inte jätte bra. Rör oss hemåt och får veta att Linneas mamma (min gudmor) är ute och dansar i stan och att Linnea är själv hemma och då hennes mamma är lite hönsig ber hon mig sova kvar hos dem, sagt och gjort, vi tar en sväng förbi statoil för inhandling av chips och cola och myser framför en film när vi kommer hem. Ligger och pratar ett bra tag innan vi somnar gott.


Middag på Hurry Curry

Linnea på Hurry Curry

Lördag:
Vaknar återigen upp efter alldeles för få timmars sömn, sätter på kaffe och väcker min gudmor. Fikar och pratar om gårdags kvällen. Hon skjutsar mig till jobbet, jag jobbar 9-17 och lyckas även därimellan sitta fast på Naturhistoriska Riksmuseét men blir räddad av Thomas på jobbet. Jag skyndar mig hem efter jobbet, slänger på mig nya kläder och kladdar lite smink i ansiktet. Promenerar ner till centrum, möter upp Jessica, Maria och Jesper. Handlar fläskfile, potatis "twisters", bea och sallad, tar tåget till Roslagsnäsby och promenerar hem till babe för middag/krök. Blir en lyckad kväll, förutom en del gråt/tröstande, glaskras och sår på foten. Slurpar nästan i mig 3L vin och får en jävla åktur. Somnar strax efter tre.


Jag posar på biljardbordet-det börjar gå utför..

Fulla max, söta maria

Tror inte att jag släppte vinglaset på hela kvällen..

Jag och älsklings söta syster Malin

Söndag:
Vaknar upp och har en gullig huvudvärk, tar en tablett och diskar undan lite från gårdagen. Degar i soffan framför nån rymd dokumentär, skönt. Tar sedan bussen till täby, drar en repa in på Din Sko och hittar världens skönaste kilklacks sandaler, de får följa med hem. Tar tåget till berga, handlar påskmust och korsords tidningar på ica, går förbi Pizzeria Storäng och köper med mig min favorit sallad, går hem till farmor. Äter lunch och tittar på när Maria klipper farmor, fikar. Blir upphämtad av Jimmy o Wilsson, svänger snabbt förbi mig, svidar om och drar på mig de nya skorna. Åker ner till statoil för att köpa cola och blommor, åker vidare till täby hem till Marcus. Äter avocado med räksallad till förrätt och grillat med rotfrukter o bea till varmrätt. Har det skit trevligt, spelar ett sällskapsspel som heter "Wild life" en typ av frågesport, jag och älskling vinner hela skiten-skills! Avslutar kvällen med världens smarrigaste kladdkaka som Maddeplutt hade bakat med kärlek! Blir tidig hemgån redan vid tio och jag får home delivery av jimmy o wilsson, great. Slöar i sängen framför datorn, dags att sova.

Over and out

Todays

2010-03-25 @ 13:53:36

Lockigt hår (hade inbakad fläta igår)
Jeansleggings- GT
Transparent leopard tröja- Kappahl
Bolero- H&M

Grey thursday

2010-03-25 @ 12:37:13
Vart är solen??? På väderleks rapporten igår sa de att vid ett tiden skulle vi minsann ha sol och 5-8 grader, dock är inte klockan ett än men jag tvivlar på att det kommer hinna slå om innan dess.. blä.

Ligger iaf och bara degar i sängen, grymt skönt vill jag lova! Har inte tänkt förflytta mig härifrån inom den närmsta timmen. Efter mina lathets fasoner blir det promenad hem till farmor <3
Saknar min man också :( Men vi ses ju iaf på lördag :D då det verkar luta åt barbeeque at max's place? Inget bestämt, inget spikat men ändå till en viss del en sorts plan. Blir iaf en jädrans massa middagar i helgen, fredag i stan med Linnea, lördag hos max?, söndag hos Marcus :) Fast middagar är ju trevliga, så varför klaga !?


En av våra mysiga bbq's i sommras!

Samma kväll :)

Puss sålänge!

Home !

2010-03-24 @ 23:48:31
Japp, då var man hemma, skönt.
Hade väll tänkt att kolla på Svenska Hollywood fruar och sen är det dags att nanna kudde för min del. Behöver iåfs inte gå upp tidigt imorgon men det känns onödigt att sova bort hela dagen.

Vill ha fredag nu ! Ska åka in till stan med min "lillasyster" Linnea och shoppa, äta middag och gå på bio :) Ska bli hur mysigt/kul som helst ! Men ska försöka hålla hårt i plånboken då det nämligen kommer komma vissa utgifter snart.. hihi. *hemlis

Men men, hörs imorgon "bitti" . Puss


Haha, ja o peter i fredags !

Hos Jenny

2010-03-24 @ 22:28:05
Blev en kopp te och babbel här hos Jenny efter jobbet, ska ta bussen hem om en halvtimma.
Ska iaf förbi farmor en sväng imorrn och fika :) Sen blir det jobb 17-21 och sen blir det sleepover hemma hos Jessica ! Hörs när jag kommer hem, Puss

Sunny wednesday

2010-03-24 @ 12:10:37
Hejsan hoppsan alla solstrålar ;)
Vaknade för drygt en timma sedan, gjorde mig en kopp te och satte mig ute i solen, how lovely!
Ska iaf hoppa in i duschen strax, sen är det dags för work. Kanske att det blir some pics innan jag sticker? Får se om jag hinner helt enkelt.

Men puss på er :)


Ge mig sommar!

Mudmask + movie

2010-03-23 @ 23:35:37
Hallå ja ,
kom hem från fröken Wilsson för en stund sen. Vi poppade popcorn, var blåa och geggiga i ansiktet, lekte massöser och tittade på The Holiday, great! Så nu är vi babystjärt lena i ansiktet och undrar varför killar inte är lite mer som i filmer..? Eller varför inte livet i största allmänhet är lite mer som en romantisk komedi film?

Åkte iaf hem till babe igår kväll, mys! Har saknat min skrutt massor, det blev först skräckfilm och sen Yes-man, haha den var ju kul ju :P Ska jobba 14-21 imorrn, sen kanske man skulle ta och åka hem tidigt och sova? Njae, vi får se. Hur som haver så är det sovdax för min del nu, Puss!


Haha, jag och babe i fredags <3

Pics

2010-03-22 @ 11:17:20


Här kör vi till sista droppen är slut..

Här har vi Anders, Göran och Ove

slurp slurp

Suck out the last drop

Och såhär ledsen blev jag när det var slut..

Guuud murning

2010-03-22 @ 11:05:20
Sol ute! Då kan man ju inte annat än vara glaad :D yeeay
Är ju hemma hos Jessica, ska nog ställa oss och göra frukost snart skulle jag tro, I want ÄGG ;)

Men men, plans for today? Finns i stort sett inga, bara att Wilsson ska väll komma hit och fika när hon har tagit sig upp ur sängen, sen blir det mer fika med Sophia och sen blir det workstuff i Rydbo vid 18 , sen kanske man ska åka till älskling? Miss you hun <3

Well ska lägga över bilderna från igår, inga märkvärdiga men ändå !
Pusssss

Dancing in the moonlight

2010-03-22 @ 02:03:35

jahapp.. då var vinet slut , sprit förrådet = -3L vin.. men bra känns det ;D mahaha.
Tror nog att det blir sängen för mig och Jessica snart, jag börjar bli lite trött .
Har iaf tagit some pics, de kommer upp imorgon . Byebye for now <3

 


Love from me and jess <3

De tre aporna Anders, Göran och Ove vann..

2010-03-21 @ 22:18:25
Japp, det blev vin hos Jessica darling :) Fast speciellt sociala är vi inte.. sitter vid en varsin dator och muppar i hennes kök. Men nu ska jag försöka vara lite social iaf ;)

Kan det bli tre apor ikväll?

2010-03-21 @ 20:08:30
Hoppla, här har man kommit tillbaka from the dead ;)
Mjae, eller nästan iaf. Har STARKA funderingar på om jag ska ta med mig mina tre apor och strosa hem till jessica och tömma boxen.. (tre apor är alltså ett vin) Ska jag? Ska jag inte? Hum.

Hur som haver så hade jag det grymt roligt i fredags ! Vill absolut gå till Göta Källare igen :) Fast det som gjorde det så himla kul var nog mitt underbara partygäng :D

Bilder från kvällen kan komma upp ikväll, eller imorgon, time will tell! Puss

This is the end..

2010-03-20 @ 04:51:18
.. japp då var fredagens bravader slut . Ska väll sova strax, jobbar natt idag eller ja ikväll alltså.
Men men , bilder mm. kommer senare, time too sleep .

Puss!

New header !

2010-03-18 @ 23:59:14
Gaah vad stolt jag är över att jag har lyckats fixa en egen header :D mahah, och Wilsson har ju också fixat en egen :) http://alwayshangover.blogg.se !

Kom iaf hem för en stund sen från Wilsson, var där och fikade, kollade på Lyxfällan och pillade med hennes blogg design. Ska bli grymt skönt att vara ledig imorrn! Och dessutom ska det ju festas ordentligt ;) Men nu är det snart sovadax för mig. Så god natt på er ! Puss

Time to work

2010-03-18 @ 12:03:59
Tänkte ta bussen ner till centrum lite tidigare och hinna köpa min favorit sallad på Pizzeria Storäng :) Så nu ska jag bara klä på mig och fixa det sista sen är det dags att röra fläsket ! Hörs när jag har slutat, Puss


Right now

Trötter..

2010-03-17 @ 23:32:36
Kom precis hem, tog en promenix hem till Sandra babe efter jobbet och drack en kopp te. Kämpade även i en halvtimme med att byta klackar på Sandras stövlar, efter mycket blod, svett o tårar (okej inga tårar) fick vi äntligen ur de gamla klackarna och kunde hamra fast nya, awsome !

Har varit en seg dag/kväll på jobbet men lite mysigt har det ändå varit. Är iaf sjukt trött och borde sova men känner jag mig själv rätt så blir det en timme eller två till framför datorn. Har två Glamorama avsnitt kvar att kolla på :) great !

La ju aldrig upp ngn facelook + outfit bild från idag men det får bli nu istället, dock bara facelooken, hann inte fota mer innan det var dags att ge sig av. Och det blir nog ingen spraytan för mig idag, får ta det innan jobbet imorrn istället, har ingen lust att stå naken i mitt rum en kvart för att torka (dessutom har jag för tillfället ingen rullgardin så det är fri insyn för alla intresserade grannar..)


Not a great facelook photo but whatafuck who cares ;) Dagens outfit var iaf; pappas motörhead t-shirt, grå lång kofta, svarta "zebra" leggings från Nelly.com, svarta lårhöga stövlar, kedjehalsband, klocka från guldfynd och silverring från Espirit.

Nighty nighty rockstars

Jobbjobbjobb

2010-03-17 @ 18:54:21
Sitter på jobbet just nu, slutar ju som sagt kl 21. För tillfället är det Bolibompa som gäller ;) Hörs när jag kommer hem! Pusspuss

What time is it? It's time to dance like an leopard

2010-03-17 @ 12:02:41
Vaknade runt tio av att de där jävlarna från modelhouse ringde igen.. suck. Jag kan fan ta bättre bilder på mig själv än vad de kan, så det så! But anyway, har bara degat framför Glamorama och ätit min frukost som bestod av  två kokta ägg, gött !

Ska alldeles strax göra mig iordning inför jobbet, slänger upp dresscode + facelook om ett tag.
Juste.. mina fötter är orange och lite utav handflatorna oxå, så sprayen fungerade visst på en gång. Men annars blev kroppen ganska bra, inte fläckig iaf.

Slänger iaf in en bild på klockan jag köpte igår och ett par kickass skor som jag klickade hem för ett tag sen.


Klocka från Guldfynd

My new kickass heels ! 14cm klack från Nelly.com

Oh, I almost forgot

2010-03-17 @ 00:59:31
Btw så har nu både Wilsson och Jessica skaffat bloggar igen så nu får vi hoppas att de skärper sig och uppdaterar dem också ! :D http://alwayshangover.blogg.se , http://dgw.blogg.se .

But now it's time to sleep. Ska väll försöka dra mig upp i skaplig tid imorrn så man hinner ta det lugnt innan jobbet. Nighty rockstars

Spraytan

2010-03-16 @ 23:22:47
Hey rockstars!
Kom precis hem från Jessica, promenerade dit efter jobbet (läs;halkade dit).
Var in på Kicks idag och köpte bl.a. spraytan och självklart skulle vi prova den på mig nu på kvällskvisten. Så där stod jag, naken, exposed, rädd med skimmrande gegga över hela kroppen och det ville ju för tusan aldrig torka!
Så jaa.. vi får se om det funkar, ska antagligen ge en gradvis mörkare solbrun färg så det blir väll samma kladd imorrn igen skulle jag tro. Ska iaf jobba 14-21 imorgon, sen är det bara torsdag kvar and then it's time to party! Firar min 20års dag med middag hemma hos mig och utgång (på fredag), ska bli grymt kul, can't wait !!!


Inköpen från idag: Nivea Sun Touch, Proffs bagsize hairspray, Proffs Dry Shampoo

Köpte även en klocka från Guldfynd men visar bild imorrn.
Nighty

Jaa.. såhär såg det ut i tisdags..

2010-03-12 @ 00:04:00

Gift to myself!

2010-03-12 @ 00:02:09
Ciao bellas! :)
Har verkligen inte haft tid att blogga överhuvudtaget, all min tid går åt till jobb känns det som..
Hade hur som helst en underbar födelsedag med underbara vänner <3 Kliva upp på scen fick man göra och lyssna på ja må hon leva som alla sjöng så fint, shots, drinkar, öl, vann medalj för bästa dans, var aspackad, badade bastu, tog en öl på akter innan stängning bara för att (behövde definitivt inte mer öl kan jag lova..) Sen blev det hemfärd till Wilsson och rå däckning i sängen. Vaknade upp av att Wilsson nästan krampaktigt låg och höll om mig, haha mys!

Så jaa, det var helt jävla awsome ! Är galet nöjd :D Men, ja det finns ett Men.. jag blev för tusan inte leggad på systemet !!!!!! Hur gick det till? Jag hade nästan lust att trycka upp legget i ansiktet på kassören och tvinga honom att sjunga ja må hon leva. Men nej, jag packade ihop mig och gick. Blev av med oskulden på ett kick, han nog inte ens reagera själv på hur snabbt det gick. Aja, gratis påse fick jag iaf ;) maha.

Blir jobb i helgen, as usual.. Hämtade ut mina saker från Nelly efter jobbet, det var min egna födelsedags present från ingen mindre än mig själv, och då kan man ju inte annat än bli nöjd ! Time to sleep, blir "brunch" hemma hos Jenny med henne och Maria imorrn innan jobbet, great! Puss

Ca. 4 timmar kvar..

2010-03-08 @ 20:09:08
.. tills man blir 20 då :) Trevlans! Blir filmmys hos Jessica och övernattning om ett tag, ska bara packa ihop mig lite först! Morgon dagen bjuder på dagskryssning och bastubad :) Sweet !

Puss

Great weekend

2010-03-07 @ 23:00:50
Hello rockstars!

Släktkalaset var över vid sju tiden och jag o kusin Carro tog en promenad hem till jessica, passade även på att lämna av min babe på stationen eftersom han ska upp tidigt och jobba imorrn. Blev te drickning och en massa snack om gamla minnen - mys!

Fick ju mina presenter idag av släkten (jag o mami brukar köra ihop våra födelsedagar, blir enklare så). Har iaf fått en massa fint från bl.a. marimekko och höganäs :) Ska även åka till Arninge med Mami imorrn efter jobbet och shoppa tallrikar på Cervera för mina presentkort! Känns bra att jag nästan har allt som krävs i köks/porslin väg när man flyttar hemifrån ! It's awsome.

Well, i fredags var jag och johanna partyprinsessor på tegel. Det var redbullvodka och shake på dansgolvet som gällde, gryyym kväll ! Jag borde gå ut mer och dansa !?! Lördagen blev lugn, vaknade upp hemma hos älskling (tog en taxi dit mitt i natten efter tegel..) sen begav jag mig till berga, lunchade med Jessica på Storäng och sen blev det en kaffe hos mormor innan det var dags att ta sig hem. Avnjöt en smarrig middag med Mami o Papi innan jag ganska stressad mötte upp Jesper på bussen ner till stationen. Maria väntade på stationen och vi tog tåget in mot stan, fick sällskap av Jacke, Madde o Marcus i roslagsnäsby. Sen blev det Alice i Underlandet på Rigoletto. En sisådär film.. inte dålig men inge toppbetyg heller. Sen blev det hemgång och bums i sängen förmig o babe. Och idag har jag som sagt städat och haft släkten på besök.

För att sumera helgen så var den ju faktiskt riktigt awsome, great, nice, fabulous yeah you name it ! Grymt.
Men nu är det snart dags för fröken att sova, jobb 14-17 imorrn (sjukt nice tid!!). Ska väll försöka hinna både fika med Wilsson och sola med Jessica innan jobbet. Puss då :)


Bild från Sandras födelsedag

Söndag 7 mars 2010

2010-03-07 @ 14:40:02
Goddagens :)
Sitter just nu i myskläder i mitt nystädade rum och har precis ätit my new addiction keso+avocado!
Ska iaf ha gäster vid fyra, eftersom att min kära mor fyller 42 år idag, GRATTIS MAMI <3<3
Ska pussa lite på min man nu innan det är dags att göra sig iordning :) Later

Puss

SYDPOLEN HERE WE COME !

2010-03-05 @ 10:29:42
Slänger iväg ett hej och en puss nu innan jag om några minuter ska knata till bussen och åka till Sydpolen med Maria, Jesper o Linda :D Faaaan vad kul det ska bli, är över taggad !!! Och ikväll blir det utgång och klackarna ska vi slå i taket enligt min mening!

PUSS

Planeringsfreak..

2010-03-03 @ 21:47:48
Hej hopp!
Nyss hemkommen från jobbet, ska inte vara uppe allt för länge med tanke på att jag som sagt börjar 07.00 imorgon bitti. Så imorrn blir det jobb för hela slanten!
Fredag: Åka till Sydpolens äventyrsbad i Södertälje med Maria o Wilsson :) Hoppas på att det blir utgång på kvällen, taggad !!!
Lördag: Lugn dag (hitills) och bio på kvällen i stan med Jacke, Madde o Markus ! Ska se Alice i underlandet 3D :)
Söndag: Släktkalas hemma (mami fyller år och jag fyller på tisdag)

Har iaf lite att göra under helgen, känns skönt. Tycker inte om att ta det allt för lugnt ;)
Puss <3

Nailz

2010-03-03 @ 21:40:52

Lovely lovely sunshine

2010-03-03 @ 11:44:31
Är hemma och väntar på att Maria ska komma :) Då blir det färgning och klippning! Känns som att mitt hår verkligen behöver toppas lite, och as usual så ser jag flintskallig ut så fort utväxten tittar fram. Not verry nice..

Har allvarliga funderingar på att bli blond igen.. inte sådär hyperblond som jag var förut utan mera "naturligt blond" med en massa slingor och så, lite mer honeyblond . Men det får bli en annan dag, kommer ju ta ett antal färgningar för att komma fram till det resultatet och det har jag inte tid med idag. Ska jobba 16-21 och sen är det bara att åka hem o sova, kör 7-21 imorgon, suck. Men men, såhär lite som jag jobbar den här veckan har jag inte gjort på länge så inte ska man klaga.

Har gjort nya naglar (i måndags), men har inte laddat upp bilderna än så det kanske blir senare eller ikväll. Blev iaf sjukt nöjd, de är ganska "neutrala" om man jämför med naglarna jag haft innan, fast ja eller skit samma, you will see ;)

Puss sålänge