It's gonna be a great weekend!

2010-05-27 @ 00:18:15
Hej hopp !
Sitter hemma, jobbat 16-21. Skulle ha haft Fian här över natten, men så blev det inte tyvärr. Fast det är rätt skönt att vara själv, känner att jag kan behöva det.

Tänkte nog ta och sova snart så att det blir morgon fort! :D Ska shoppa lite med Fian först och sen blir det dagskryssning ! Antar att det kan bli utgång när vi kommer tillbaka..? ;) Sen är det fredag och jag hoppas på strålande väder så att vi verkligen kan vara nere vid Engsan och grilla o dricka öl :) Ska bli super mys !!! Och sen är det ju grönan på lördag , först champange frukost hemma hos Degen och sen tar vi Vaxholms båten in, great :D Och på söndag tänkte jag nog bjuda Mami på middag och bio , kom precis på att det är morsdag då så et passar ju bra ! Men nej, nu blir det sängen. Puss

Störda människor

2010-05-25 @ 14:13:08
Är hemma, försöker bota min baksmälla, tittar mig omkring och ser att det ser förjävligt ut, svinstia helt ärligt, men orkar jag lyfta på arslet ? Nej. Nix, inte idag inte. Det får bli morgondagens projekt.

Igår efter jobbet så åkte jag iaf hem till Wilsson och drack kaffe ute i solen, gött. Gick hem till mami o papi för att äta middag, födelsedagsfikade hos älskade farmor och sen blev jag upphämtad av Fian. Hon dumpade mig nere vid kanalen med en platta bärs och Dinah. Sen kom Frida, Madde och Annasara också, trevligt som attan var det! Skulle ta sista tåget hem för att gå och lägga mig, men jag fick sällskap av Fian och Dinah och vi rörde oss med bestämda steg mot tegel. Var där 35 min innan stängning, 5 redbullvodka och en cider beställdes in, Fian spelade på grodorna som vanligt, drinkarna slog verkligen till i pallet på mig, glömde mobilen inne på bordet när vi skulle gå hem. Sen blev det kaos med operation flest askkoppar vinner, blommor försvann och livet var underbart.

Bästa kvällen på länge även om man idag mår som man förtjänar. Ska ta tåget till berga om en timma, dags för jobb 16-21 och sen är det bara att byta om och röra sig in mot stan för att gå på Maddes studentskiva med Jessica! Så det blir väll all in ikväll också antar jag, har ingen aning om hur vi ska komma hem men det får väll lösa sig på nått jävla vänster. Nej men nu är det dags att börja göra sig iordning, Puss sålänge!


Förra måndagen när ja o fian hade druckit öl.. haha att det alltid ska spåra

Avundsjuk? Nehej inte alls..

2010-05-21 @ 23:10:49
Usch o fy o blä på att alla är ute och festar arslena av sig ikväll medans man själv får sitta hemma och dö medans man väntar på att jobbhelgen ska ta slut. Men men, ett plus i kanten är iallafall att jag precis fick veta att det är storhelgs tillägg den här helgen! (pingsthelg) Så det blir gött med pengar ;)

Skulle ha mött upp min gamla vän Linn, men hennes party pack rörde sig mot Ensta innan jag fick tag i henne så det var ju synd. Men det finns ju fler dagar, och enligt henne så är hon i Täby ofta så vi får väll ta det en annan dag :) Pratade nyss med finaste Fian också, nu är det spikat att det blir Grönan på lördag! :D How lovely som hon brukar säga ;)

Lagade iaf en sjukt god "köttfärs gratäng" på jobbet idag, mumma! Massa vitlök också ;) Så det är väll kanske tur att man inte ska ut bland folk ikväll, haha ! Blir till att sova i berga imorgon efter jobbet, eftersom att jag slutar nio och börjar åtta på söndag, och så har gulle Tomas lovat att hämta mig på söndag morgon :D Inte lite skönt! Sen efter jobbet på söndag så blir det kalas hemma hos kusin Rasmus för han fyller 15 ! Wohoo moppeåldern ;D Och måndagen bjuder på en till födelsedags fika men hos min älskade farmor, som förresten är på bättrings vägen nu vilket känns oootroligt bra :) Heja super granny ! <3

Men jaha, då är det väll dags att sova nu för min del.. är iaf trött så får hoppas på att jag somnar fort.
Puss då


Malta - Blue Lagoon

Malta

Sommar & Sol !

2010-05-21 @ 11:32:56
Har precis varit ute på en promenix i spåret med Madde, blev till och med lite joggning ;) hah, fan vad vi är bäst!
Jobbade ju sovjour i natt så kom hem vid halv nio imorse, var rätt trött men nu har jag piggnat till ! Ska ta och äta lite lunch om ett tag och sen tänkte jag ta tåget till berga och möta upp Mariababe för lite kaffe nere vid kanalen och sen är det dags att jobba igen, blev 16-21 istället.

Längtar äckligt mycket efter nästa helg! För det första är det lön på torsdag (jippiie!!!), sen på fredag är det planerat att vi ska sola, bada, grilla och dricka öl vid Engsan (en sjö tror jag..?) Och på lördag hoppas jag på att det blir Grönan med bästa Fian och Degen :) Nu får man hålla tummarna för att vädret håller i sig också..

Här är lite bilder från igår när vi var hemma hos Anne och sen satt nere vid kanalen :)















Puss sålänge!

There's no time, no time at all

2010-05-20 @ 11:10:33
Blir inget lite längre inlägg idag heller tyvärr, blev ändrade planer idag så nu ska jag sticka iväg till berga för att gå ut med Ajax och möta upp Maria och Jesper! Sen ska jag sova jour i natt så kommer förhoppningsvis hem imorgon bitti någon gång :) Men nu är det dags att kila till tåget! Puss


VILL TILLBAKA !!!

Your strength is so hard to find

2010-05-20 @ 00:15:18
Hej hopp!
Hemma, i Täby. Har fortfarande lite svårt för det där med att det är Hemma, eller dte känns som hemma, men äsch skit samma!
Jahapp, då var det de där med att komma igång med allt igen då, känns lite segt efter två veckors ledighet.. fast ganska skönt ändå.

Men , är brun som en neger och livet leker på jävligt bra! Är dock dags att sova nu, är rätt slut känner jag, får bli ett bättre inlägg imorrn, nu har jag ivarken tid eller ro för det. Puss då

Vart är resfebern någonstans ?

2010-05-03 @ 20:25:45
Hejsan hoppsan!
Sitter hemma nu och väntar på att Jessica ska komma hit :)
Fördriver tiden med att måla tånaglarna i en skit snygg aprikosrosa färg som Wilsson köpte igår, man måste ju vara fräsch om fossingarna när man ska gå med öppna sandaler i soliga varma Malta !

Ska bli super kul att åka men jag har typ inte fattat att vi ska åka så jag är inte ett dugg nervös, det kommer väll senare ikväll eller när vi är på flygplatsen. Ska iaf bli upphämtade av mamsen vid tio tiden, så skjutsar hon oss till centralen och därifrån tar vi bussen till Skavsta !

Men nu kom Jessica hit, så jag ska va lite social :) Puss

Numera täby bo..

2010-05-03 @ 10:52:31
Jahapp, då var man färdig inflyttad i lägenheten då! Eller ja det blev jag i lördags rättare sagt, super fint är det :) Maria, Jessica och Johanna kom hit och drack vin med mig, det slutade med att Maria åkte hem, jag fick oväntat besök från berga, jessica o johanna drog på tegel, en viss person däckade i min säng ;) den andra personen tog en taxi hem, jessica kom tillbaka hit efter stängning på tegel och släpade med sig "Ica" , haha, helt galet! Men roligt var det. Och igår så kom Sandra, Madde och Wilsson hit, vi degade hos mig och sen tog vi bussen ner till vattnet vid Näsbypark och grillade korv, fiskade och drack vin. Blev tidig hemgång och jag och Maddeplutt somnade gott efter nån timmes babbel, mys ! :)

Ska alldeles strax sätta på kaffevatten, diska och sen gå ut i solen och möta Sandra. Sen är det dags att duscha och göra sig iordning för att åka till Berga och gå på utbildning (Basal hygien) i Alcea huset, därefter blir det en sväng hem till mami o papi för att packa ihop de sista sakerna, äta middag med dem och sen skjutsar de hem mig, för papi har inte varit här än! Så det ska bli kul :)

Och imorrn, jaa redan imorgon så åker jag och Jessica till MALTA !!!!!!!!! Aaaaaaah galet :D:D:D Ska bli super roligt/skönt . Nej , nu är det dags att ta tummen ur arslet och diska. PUSS