Sorry

2010-01-31 @ 22:10:53
Blir tyvärr inga bilder idag heller. Kom nämligen nyss hem från Jessica , vi tog en promis dit efter jobbet och käkade middag, gick och handlade hårfärg, powerking och tidningar. Så nu ser jag inte flintskallig ut längre ! Yeeay :) Lär bli kass/ingen update imorrn heller, ska ha konferans på jobbet 08.30 och direkt efter sticker jag in till stan med jessica för att hälsa på min invalida plutt madde :) Sen blir det till att sova hemma hos min sweetie, saknar han som satan! :( Så, bilder + ordentlig update får bli på tisdag! Puss

Good nighty

2010-01-30 @ 22:27:45
Har som sagt jobb helg, därav den kassa updaten.
Shoppade som en galning i onsdags med jessica, sandra o madde i kista (visar bilder imorrn), sen blev det middag (tacos) med jimmy och wilsson innan det var dags för min nagel tid (visar bild imorrn) vi lyckades även klämma in wilsson efter mig så nu har vi både georgeus nails as always ;) Efter jobbet på torsdagen så blev det en sväng förbi kusin carro på en kaffe och sen förbi wilsson på ytterligare en kaffe. Sen var det dags att röra sig in mot stan med jessica och mina kusiner linus o rasmus. Käkade middag och sen kollade vi på Avatar i 3D, avslutade kvällen med att åka hem till sweetie och somna i hans famn. Jobbade igår, tog en kopp te efter jobbet hos jenny. Och ikväll fick jag sluta tidigare så jimmy hämtade upp mig vid sju och sen bar det hem till wilsson. Blev två glas vin och wii sports :) Over and out

Ledig i två dar! :)

2010-01-26 @ 10:07:36
Kom hem från jobbet för en stund sen, har kört sovjour två dagar i rad nu, men äntligen blir det två dagars ledighet innan ett morgonpass på torsdagen och sen är det dags för jobbhelg.

Den här veckan är fullspeckad till max..
Måndag: Klev av sovjouren 08.30, sova en timma, fika med sandra o wilsson, jobb 17- sovjour
Tisdag: Klev av sovjouren 08.30, hem, träna, fika med Maria, hem till sweetie.
Onsdag: Bussen till Kista med Sandra vid nio, shoppa o luncha, hem,naglar hos camilla, middag med jimmy o wilsson?, sova
Torsdag: Jobb 07-10, fika hos Farmor <3, hem, städa, hem till sweetie.
Fredag: Ta sovmorgon, hem, slöa, jobb 17-21, sova
Lördag: Jobb 10-21, sova
Söndag: Jobb 8-17, hem till sweetie?

Blir en vecka med både roligheter och jobb, det är så det ska va!
Har iaf haft en rolig helg, krök hos Dennis på fredagen, födelsedags fika för jimmy på lördagen sen super mysig middag med mami, papi o jacke <3 Sen var det på ölen igen och mustach fest hemma hos murran som har fyllt år!

Puss sålänge

ÖL

2010-01-22 @ 18:23:54
Mahaha, alkoholiserade - det är så vi trivs bäst! Ska strax möta upp fian,jacke,tovsing och dennis. Blir öl hävning hemma hos dennis ikväll. Är satans taggad !!!! :D

NU KÖR VI

Trying to make the right decission, but damn it's so hard..

2010-01-21 @ 00:27:43
Har ingen jäkla aning om vart jag står? vart du står? eller vart VI står?
För är det inte så att det faktiskt på nått sätt är "vi"..? Inte för att vi direkt har sagt det uttryckligen, men det måste iaf vara åt det hållet, annars är jag helt ute och cyklar..

Men, nu är det ju faktiskt så att för att jag ska få klarhet i det hela så är egentligen det enda jag behöver göra: FRÅGA ! Hur svårt kan det va? Jo jävligt svårt vill jag lova! Det finns så mycket OM OM OM i mitt huvud som gör att jag helt enkelt inte vågar. För vem vet, du kanske inte alls vill? Eller så är det precis det du vill. Dilemma säger jag bara.. Men, nu har jag bestämt mig för att sluta vara en sån mespropp! It's now or never , det värsta svaret jag kan få är väll ändå bara ett nej? Så inom snar framtid ska jag ge dig frågan..


.. jag vill bli Din. Vill du bli Min?

Frukost, babbel och alfapet !

2010-01-20 @ 15:22:07
Sov hos Jacke inatt :) Vi låg bara och kollade film (Danny the dog) , snackade och myste ! Har saknat det faktiskt, var ju över en vecka sen sist jag fick sova med min björn . Han hade iaf sovmorgon idag så vid kvart över tio imorse gjorde vi sällskap till stationen, han åkte till skolan och jag till berga.

Tog bussen hem till Jessica där det serverades frukost, sen kom Wilsson oxå :) Blev en massa babbel och sen körde vi en omgång alfapet (ni kan ju gissa vem som vann!) innan det var dags för mig att promenera hem och get ready for work. Kör 17-21 idag, så inga hästpass här inte. Blir nog i övrigt en lugn kväll skulle jag tro.


Alfapet

Vad pigg och glad man kan se ut^^

Måste vara den snyggaste bilden på Wilsson som nånsin tagits !

Hopp och skutt :D

Sexigt, det är det enda jag kan säga.

So that's my day in pictures! Ska get ready nu och gå till bussen om en halv timme, hörs after work!
PussPuss

Akter baren

2010-01-20 @ 15:09:55
Var ju på AB i måndags för att fira både Jimmy och Maria :) Var en trevlig kväll som slutade med att ja sov hemma hos Fian ! Tänkte iaf lägga upp lite bilder från det.


Pussas :)

Schkåål

Naaw :D

Peace mother f*cker

Snyggaste bilden !

Mera Pussar ;)

Sovmorgon!

2010-01-16 @ 22:37:08
Mahah, får en timmas sovmorgon imorrn ! :D Tänk vad lycklig man kan bli över bara en timma ;P
Well, kör ju då 9-18 imorrn, det ska skuttas runt i gympahallen, bakas och kanske promeneras lite om tiden räcker till ! Konferans på måndag, förhoppningsvis även möte med chefen angående mitt schema som jag inte har no what so ever koll på .. så det skulle inte vara fel att få tillbaka lite kontroll över tillvaron.

Hur som haver så har dagen varit okej, inga större bravader på jobbet. Förutom att det där jävla skit kloret i bassängen har gjort så att mina naglar har släppt lite :'( buhu ! Så blir det tammefan inte när man badar i söra simhall, men nej när man badar i solskiftets jävla lilla skit pool proppad med über mycket klor då släpper naglarna och man kliar ihjäl sig (är överkänslig mot kloor nämligen) blää

Borde väll nanna kudde strax antar jag, skulle vara trevligt att vara utvilad imorrn för en gångs skull !
Nighty <3

Nighty nighty rockstars!

2010-01-15 @ 23:06:38
Kom hem nyss. Var på jobbet redan halv fem för att ta emot det nya barnet som kom idag, det ska bli mitt "special barn" som jag ska ha var fjärde helg :) Jobbade 17-21 , var ganska slappt, lagade mat och körde bara på de gamla invanda rutinerna. Missade bussjäveln och fick vänta i 35 minuter, bytte buss i centrum och drog förbi Wilssons jobb en snabbis för att säga hej.

Sophia och Sarah var här tidigare idag och fikade med mig, mys! Blev en del killsnack kan man ju säga..
Ska iaf sova strax, upp och hoppa kl 7 imorrn, får inte glömma att packa badkläderna.

Hade nog inge mer intressant att delge mig av för tillfället, kommer bli sugig update imorrn pga. mitt 8-21 pass men vi hörs när jag kommer hem . Pusspuss

Blablabla..

2010-01-14 @ 22:55:46
Är hemma., har typ tråkigt. Eller det är skönt att vara hemma men jag skulle vilja sova men är inte trött.. blä.
Har iaf spenderat dagen med att hjälpa Jimmy att slipa och måla i sitt rum , ätit goda pannkakor hos gulliga Ann och tagit en öl på akter . Trevlig dag helt klart. Blir jobb hela helgen.. fre 17-21 lör 8-21 sön 8-18 = inget liv denna helg alltså, men klirr i kassan för tusan ;)





Håller på att få flipp på att du är så jävla tråååkig och lugn !!! Why !?!? Need some action in my life... men söt är du <3

Cup of the

2010-01-13 @ 00:03:26

Kvällens sysselsättning blev att ta en kopp te och prata skit med Jenny :) Sen har jag bara degat framför datorn, man kan behöva sånt ibland också ! Ligger och drömmer mig bort till värmen.. Thailand, Playa del Ingles, Turkiet, Barcelona, Australien.. Tänk er att ligga på stranden i en solstol med en god drink i handen och bara njuta!

Sophia och Sandra ska ju sticka till playa del ingles i slutet av mars, jag är medbjuden Men.. antagligen kommer jag att ha häcken full med jobb just då :( Ska givetvis kolladet först innan jag säger nej, ska ändå ha möte med chefen nästa vecka. Men skulle det vara så att jag har en massa jobb just den veckan kommer jag tyvärr inte kunna följa med mina fina sötisar :( Men men, ska väll inte deppa ihop för det ! Hoppas på en ny Turkiet resa i slutet av augusti/september och sen ska jag tammefan åka till Thailand inom snar framtid, ska. Kan bli i år, kan bli nästa år, men ändå , jag ska!

Har i alla fall en kryssning att se fram emot den 19 januari :) Ska åka med Maddeplutt, har ingen koll på vilka andra som ska med men men :P Ska iaf bli skit kul att få festa loss lite, var ju faktiskt länge sen?









Saknar saknar saknar

Facelook

2010-01-12 @ 23:48:56

Mitt hår har tammefan blivit låångt :D HAPPYFACE

Cozy

2010-01-12 @ 17:31:10
- Plaskat i swimmingpöölen | Check
- Ätit lunch med Johanna | Check
- Fikat framför brasan | Check

Jahapp, Johannie gick nyss hem så tänkte att jag kan passa på att blogga :)
Skönt att simma faktiskt, men vi skulle bada bastu efter och det gick i ungefär 5 min.. det var nån som verkligen hade brassat på inne i bastun så det var sjukt varmt ! Sen tog vi iaf en promenad hem till mig och åt lunch och sen har vi myst i soffan framför brasan med Varma Koppen-Kantarell <3 Jag skulle kunna leva på det ! ;D Eller nästan iaf..

Får se vad man ska hitta på ikväll, Maddeplutt ville ta en öl på akter.. but I'm brooke och faktiskt inte sugen? Kanske blir en lugn hemmakväll, eller en fika hos Wilsson?, kanske ett varmt bad m tända ljus o en bra bok.. Ja vi får väll se, blir nog inget jätte spännande ialla fall.

Ska ju följa med farmor till Karolinska imorgon igen för då är det dags för första cellgifts behandlingen.. Kommer säkert gå prima men lite nervös är jag ändå. Puss sålänge


Varma koppen framför brasan - mys!

What you see is never what you get

2010-01-12 @ 12:26:39
Sitter just nu och väntar på att Johannie ska ringa så vi kan mötas upp vid Söra Simhall för lite plask i swimmingpöölen :) Sen blir det fika (eller jag ska äta lunch) hemma hos mig :) ! Gött

Well, skulle ha druckit lite vin hemma hos Mariababe ikväll eftersom att idag är det hennes B-day <3 Men nehe, det skulle vi tydligen inte göra :(

Men men, nu tycker jag att Johanna kan ringa !?! OTÅLIG ;)

Grattis vännen <3 !

2010-01-12 @ 01:20:53


Grattis på 21 års dagen gumman !

Älskar dig <3

And just when you think you got it, it slips away right infront of you..

2010-01-10 @ 23:42:35
Kan man vara lycklig egentligen? Hur gör man för att bli det? För ett tag sen kände jag mig faktiskt lycklig, men vad hände med den känslan? Var tog den vägen? Det verkar i alla fall som att jag har tappat bort den helt. Jag vet inte vad jag vill längre.. Hur mycket jag än skriker får jag inget svar, inte av någon.

Ge mig den där känslan igen!

Appelpaj ?

2010-01-10 @ 23:37:51
Har varit en ganska lugn dag, fika hos Benny, fika hos Ann, middag hemma, spelkväll hos Wilsson med henne,jesper o jimmy :) Skojsigt och mysigt ! Ska upp halv sex imorrn för att följa med farmor till Karolinska.. första strålbehandlingen börjar imorrn... tycker egentligen att det är skit jobbigt att följa med, men jag verkar ju vara den enda som ställer upp?

Angående rubriken så kommer den sig av att jag o wilsson körde land&stad och hade maträtter som en kategori och så hamnade vi på bokstaven A och då hade wilsson skrivit äppelpaj på maträtt :P Hehe, ni kan ju ana hur kul vi hade åt det ;D

Gårdagens Outfit

2010-01-09 @ 19:51:10


Jeans leggings-Gina T
Kavaj-Farmors gamla
Randig tröja-Lindex
Svart linne-H&M
Halsband-H&M o Julklapp

Lördag 9/1-2010

2010-01-09 @ 19:38:05
Hemma. Ganska skönt, har tagit ut min "äta vad jag vill dag" idag och käkat pizza till middag med mami o papi, gött vare vill ja lova ;P

Jobbade ju igår, tiden gick ganska fort och efter jobbet smet jag förbi hos Maria på en fika, fick även sällskap av Sarah, Malin och lilla söta Isabella :) Sen blev det promenad hem för min del, middag, dusch och sen mötte jag upp Jacke utanför mig, tog en sväng ner till Wilsson för att hämta mina öl och blev kvar en stund och tog en grogg. Sen var det dags att ta sig ut i kylan igen och gå ner till tåget, var hemma hos Marcus med han o Madde, trevligt :D Sen blev det en iskall mittinatten promenad hem till Jacke, jag somnade bums.

Och dagen har bara spenderats i sötnos säng, med mys o film :)


:)

Hah, snyggt ;)

Mina två sötnosar <3

Och en super sexig Marcus ;P

Puss sålänge :)

Galet trööttt!!!

2010-01-07 @ 21:15:30
Jobbade natt igår/idag och när jag slutade imorse fick jag för mig att jag inte skulle åka hem och sova utan gick istället hem till farmor och fikade, promenerade hem, sov en timma, stack ner och gymmade med Jenny och jaa nu har jag bara tagit det väldigt lugnt. Blir till att sova nu, börjar 7 imorrn... PUSS

It's going to be the greatest year ever.

2010-01-03 @ 14:44:46

Hallå alla sötnosar! :)
Upptäckte just att jag inte har skrivit ett enda inlägg 2010!? But that is about to change ;)

Well, hade en jävla abstinens över nyår.. helt i onödan! Allt gick som en dans, lokalen blev klar, musiken pumpade, maten var god, alla var sjukt glada och jag fick hångla på tolvslaget , haha. Det  var faktiskt mitt bästa tolvslag ever.. jag hade alla (nästan) nära och kära runt omkring mig, jag fick se en massa fina fyrverkerier, jag drack äcklig "skumpa" (hallå, det hör till) och jag fick som sagt kyssa min sötnos :) Eller min.. men jaa you get it.

Vi partade fram till klockan fyra på natten, fick skjuts hem av jimmy, jag ramlade så fort jag klev ur bilen, vi fyllekäkade mackor, jag duschade och sen hittade jag en söt snarkande nallebjörn i min säng som jag snabbt gjorde sällskap. Jag vaknade pigg som en lärka tio över nio på morgonen, fick mig lite morningsex, sen somnade björnen om igen och jag roade mig med att kolla på en film. Sen var det dags för att städa lokalen, gick snabbt och smärtfritt och med depositionen tillbaka i handen bar det av till donken för välförtjänt käk :)

De senaste dagarna har iaf varit lugna, massa filmmys, sladdade med jimmy o co i arninge igår och sen har jag bara allmänt degat! Idag blir det förhoppningsvis middag med jacke, madde o marcus :) Sen blir det nog övernattning hos nallebjörnen - mys ! Här är i alla fall lite bilder från nyår;


Fixar iordning oss

Fixade Johannas frilla :) finfint

Söta <3

:D

Puss sålänge!