Kryssnings bilder

2009-10-31 @ 14:25:51
Goddagens ,
mår lite bättre idag! Känns som om febern har lagt sig men jag är fortfarande låångt ifrån frisk :(
Väntar på att Wilsson ska ringa och berätta om hon kommer förbi på en kaffe eller inte, hoppas :) Skulle vara trevligt med lite sällskap, är helt solokvist här hemma.

Nu har äntligen bilderna från kryssningen kommit upp på Facebook så jag har snott några;


Fulla ligan ;)

Jessica posar med mina nya rå-snygga skor :)

White?

Grr..

Gölligt

Snyggingar

Okej, den där var lite hemsk..

Bunny Elinn :)

Mjau på oss ! ;)

Sääxaj <3

Såå där var lite bilder iaf, tänkte fota mina två par nya skor och lägga upp om en stund, men ni fick ju en liten sneak-peak på ett par av dem på ett av korten ovan.

Puss sålänge !

Sjuk som attan..

2009-10-30 @ 23:11:42
Usch usch och åter usch.
Kom hem igår efter kryssningen, smällde i mig två alvedon och gick och la mig o kollade Änglar och Demoner. Sov nästan inte ett skit eftersom att jag hade feber frossa. Mami skjutsade mig till jobbet imorse men fick hämta mig igen efter en halv timma, blev hemskickad av chefen. Kom hem och la mig under täcket med alla kläder på men kunde fortfarande inte sluta frysa.

Har legat hela dagen i soffan och bara degat, mår rent ut sagt piss! Feber, hosta och täppt i näsan. Är sjukskriven från jobbet resten av helgen.

Hade iaf skit kul på kryssningen! Blev en massa goda drinkar och slocknade vid sju på morgonen (och då var jag den första att somna) haha. Tack allihopa för en minnesvärd kväll! :)

Nej usch, ska kolla om det är något bra på tv nu, annars blir det att sätta på en bra film.
Puss från er sjukling

Naglar - Stan - Fika - Akter

2009-10-28 @ 01:08:44
Hej hopp gummisnopp!
Började dagen med att åka ner till centrum för att äta en stillsam och mysig frukost med Wilsson, men så blev det icke. Väl nere i cenrum inser jag att jag glömt bankomat kortet hemma, så snälla jimmy skjutsar hem oss till mig igen och sedan ner till centrum again. När jag o Wilsson väl sitter på Anjas med våra baugetter och en varsin coca-cola så är det bar en kvart kvar tills vi ska vara nere hos Camilla på BergaSol för att göra naglar. Slänger i oss mackorna och skyndar dit. Sitter sen där från klockan 10.00 till 14.20, linda drog vid tjugo över ett eftersom hon skulle jobba.

Möter upp Jessica på stationen, sätter oss på tåget som gudskelov har börjat gå hela vägen in till stan igen! Möter upp Maria, Johanna, Madde och Jennie i centralen, knallar till TacoBar och äter lunch tillsammans - mysmys <3 Sen hittar jag Belle Shoes precis utanför och måste självklart gå in! Kom ut en stund senare med två nya väskor, ett par skor och en sjal till mormor. Glad ihågen vandrar jag vidare. Vi delar på oss eftersom att Maria och Johanna ska boka bio biljetter och Madde o Jennie slinker in på H&M. Så ja o Jessiie går upp mot Taj Mahal för att köpa clips till mitt löshår. Vandrar neråt och går in på DinSko och lyckas komma därifrån med ett till par skor. Dök även in på MQ där Jessica hittade en halsduk och en mössa som jag köpte till henne i för tidig julklapp (eftersom wilsson fick naglarna i för tidig julklapp) Drar in på H&M en sväng och köper tjocka basic strumpbyxor 2 par + ett tråkigt vanligt svart diadem (dock bra/skönt att ha). Efter denna shopping runda är vi helt slut, möter upp Madde o Jennie igen och beger oss hemåt. Går direkt hem till mormor som fyller år idag, grattis! Dricker kaffe, äter en massa onyttiga kakor och annat sånt, samt roar mig med att titta på när Mami och hennes bror Timo försöker bygga ihop en Billy bokhylla.. haha rätt kul kan jag lova.

Känner inte för att gå hem efter fikat hos mormor, även om jag var sjukt trött. Så jag tvingade ner Sandra till AkterBaren för 2 cider 1 öl och lite (läs mycket) babbel. Träffade även på en jävligt skum kille som verkade hög? Han snackade om att han var modell och skit (jag tyckte han var ganska ful..) men han uppgav en hemsida som jag nu har kikat på och visst fan var han modell, fast snygg var han fortfarande inte.

Shit vilket låångt inlägg.. hehe, allt på en gång! ;)
Men imorgon (idag) blir det Halloween kryssning!!! Sjukt taggad :)
Ska väll nanna kudde nu hade jag tänkt, PUSS

Inte så mycket fika men..

2009-10-25 @ 23:28:22

Hemma, från "fikat" med Wilsson. Haha, vi fikade inte alls faktiskt ;P Fast det var ju trevligt ändå! Satt och babblade som vanligt :) Och kollade lite Mora Träsk och annat sånt där bra ;) Jimmy kom förbi lite senare också!
Well, tog en rätt häftig bild på vägen hem;


Tycker det var coolt att bakgrunden blev skarp men inte jag :)
Hade min snygga "Bad Hair Day" mössa, lika bra nu när det är jävla piss väder ute! usch o fy.

Var ju på tegel i onsdags också, har som vanligt "jätte snygga" mobil bilder därifrån, lagom suddiga och gulliga, men ah vafan ja slänger upp några iaf!


Förkrök hemma hos Yunus :) söta <3

Jag o Johanna @ tegel

Moi

Johannie <3

Jag o Johan - so sexy sexy sexy ;) !

Nej, nu ska jag väll ta och sova för en gångs skull. Hörs imorgon!
Puss

They have arrived

2009-10-25 @ 23:15:34
Fick hem ett paket i fredags;


Spännande ;)

Med mina nya linser i! Ska ju ha dem på Halloween kryssningen på onsdag :)
Ska bli super kul att åka, men sen på fredag är det back to reallity och jobba klockan sju på morgonen.
Jaja, har inte riktigt kommit på vad jag ska ha på mig på kryssningen.. jag vet ju vad ja ska vara utklädd till men inte vad jag ska ha för outfit.. fast sålänge det är svart så spelar det inte så stor roll, och svarta kläder har man väll hyfsat mycket av hemma ;) (även om jag dock är en väldigt färgglad människa!) Äh, det blir nog skit bra!

Sometimes time is to short

2009-10-25 @ 19:31:04
Har jobbat hela helgen och är helt slut! Det är också därför det inte har blivit något bloggande.
Ligger just nu i sängen medan jag väntar  på att vår "glamorösa" macka&te middag ska bli klar, är grymt jäkla hungrig ! Gaah

Jobbar imorgon också men börjar dock inte fören kl 13 vilket är grymt skönt! Så ikväll tänkte jag kika förbi Wilsson på hennes jobb och ta en fika :) Har inhte träffat damen sen i typ tisdags? eller nått, för länge sen iaf! Så det ska bli myspys <3 Ska kila ner och äta nu, later!

Puss

Fika med Jimmybabe :) tegel?

2009-10-21 @ 17:07:17
Hemma. Blev precis avsläppt av Jimmy. Har varit nere i hans båt och rotat igenom pärmar efter ett papper, fikat, snackat en massa strunt och flängt runt och gjort lite ärenden.

Johanna vill att jag ska hänga med till tegel, hum.. jävligt sugen! Men grejen är bara att det är vardag och mami o papi hatar när jag kommer hem mitt i natten en vardag, inte för att det egentligen gör något utan det är bara de att hundarna skäller när jag kommer hem vilket resulterar i att de vaknar.. och jag kan förstå att det är jobbigt då de faktiskt ska upp och jobba dagen efter. Men men, får se hur det blir. Och isåfall, vad i helsike ska man ha på sig!? Känns ju lite överdrivet att typ ha värsta klänningen.. men jeans vill jag inte heller ha.. åh vad jobbigt! BESLUTSÅNGEST.. och ja jag är medveten om att det är värsta i-lands problemet, men ändå.

Ska nog iaf hitta på nått att äta nu, är skit hungrig och ska jag äta med mami o papi blir det inte fören om över en timma..

Pusspuss

Flickan som lekte med elden

2009-10-21 @ 00:02:59
Nyss hemkommen från en trevlig kväll :)
Var på bio med Johanna och Maria i Täby och såg "Flickan som lekte med elden" grymt bra! Den första filmen är dock bättre, men så brukar det ju va. Efter bion blev det iaf tåget till berga och kanna öl på akter baren.


"Flickan som lekte med elden"



Johanna kör snyggaste minen ever ;)

Maria körde också på sin hetaste pose !

Gårdagen spenderade jag först i Täby på tegel, mysig fika :) Sen bestämde jag och Maria att vi skulle leka så vi blev avsläppta hemma hos henne, försökte fixa pengar i en evighet och lyckades tillslut. Gick ner på Kina Kejsaren och åt en mysig middag - fyra små rätter + friterad banan med glass till efterrätt. Lyckades även slinka ner en flaska vin ;) Sjukt gott vin förövrigt. Wilsson kom också ner, mysigt mysigt. Dessutom hade jag ögongodis att titta på ;) (såg han även idag och det visade sig att han jobbar på akter baren..) Sen köpte vi mer vin av Johanna, drog hem till Maria och hade myspys på balkongen med tända ljus och allmänt babbel. Sen blev jag kvar över natten, skönt att inte behöva ta sig hem i mörkret!


Efterrätt på Kina Kejsaren

Myspys hos Maria <3

Ja det var väll allt för idag., imorgon blir nog rätt slappt. Ska försöka masa mitt feta arsle ner till gymmet hade jag tänkt. Annars är det väll bara till att ta det lugnt resten av veckan så att man orkar med ännu en jobbhelg.

Over and Out
/Furtenbach

Fikelifika dax ;)

2009-10-19 @ 13:39:10
Sitter här färdig fixad och väntar på Jimmy o Wilsson :) Vi ska åka in till täby och fika med Madde o Maria! myspys <3

Nu är iaf jobb helgen över och i natt sov jag lite över tolv timmar! Vilket verkligen behövdes efter så mycket jobb och så lite sömn .

Ha en trevlig dag, det ska iaf jag ha :)
Puss

Klockan är elva en fredag...

2009-10-16 @ 23:07:29
... och Linda ska sova . Hum , låter lite fel? Hade ju inte bangat på att haka med ner på Tommys, dricka drinkar och dance all night. Men nej, juste linda har ett jobb att sköta. Som tidigare sagt, ibland suger det att behöva jobba helg, men å andra sidan älskar jag mitt jobb och får KLIRR i kassan en gång i månaden! :)

Tog iaf bussen hem till Wilsson efter jobbet, fick en grymt skön massage av Jimmybabe :) Sen spelade vi BUZZ, as kul ju! Har aldrig spelat det förut, men det gör jag gärna om.

Men nu - sängen!
Natti natti


"And you're supposed to be my friend?" - fuck it

Dags för jobb snart då

2009-10-16 @ 15:12:06
Kom nyss hem från en fika hos Wilsson <3 Alltid lika mysigt!
Så just nu ligger jag bara och degar i sängen och ser inte direkt fram emot att jobba, men den känslan brukar ändra sig snabbt när jag väl kommer dit. Tycker verkligen om mitt jobb, känns som att jag faktiskt hjälper människor och förhoppningsvis gör deras vardag lite lite bättre. Och skönt är väll det? Det är tammefan långt ifrån alla som tycker om sitt jobb!

Som sagt blir det jobb hela helgen, synd att det är billigt billigt på Tommys ikväll.. hade inte varit fel att gå dit och dra några öl! Kanske kan ta en efter jobbet.. ? Ska höra med Wilsson om hon är på! (okej max 2 öl då..)

Så nu får det bli tomt med inlägg tills ikväll, so long sweethearts!

Långsiktig planering

2009-10-15 @ 23:46:44
Tjolahopp!
Blev väckt imorse av en skrällande mobil, det visade sig vara jobbet. Blir till att jobba hela helgen, fredag 16-20 lördag 08-21 söndag 08-21 , men jag ska inte klaga! Nu skrapar jag iaf ihop 30 timmar på bara en helg :) Och den här månaden behöver jag definitivt mycket jobb eftersom att det är ju faktiskt så att både julafton och nyår närmar sig med stormsteg.

Fast nyår är jag inte oroad över eftersom att jag, johanna, jessica och wilsson tog oss i kragen och har fixat egen nyårsfest! Det brukar alltid vara så att man inte har en jävla aning om vad fasiken man ska hitta på på nyår, men nu är det ju redan spikat, bara nyårs klännings hysterin kvar då... suck.

Är för övrigt grymt jäkla sugen på att höst shoppa ! (ovanligt..) haha. Känner för att köpa en massa varma stövlar/boots, tjocka koftor, mysiga halsdukar och definitivt en ny vinterjacka!

Ska kolla runt lite nu och drömma mig bort ;)
Puss!

Brr it's cold in here!

2009-10-14 @ 13:03:34
Ligger ner kruppen under täcket i sängen och gosar med min älsklings ajax <3 Men fyfan vad jag fryser :( Som tur är ska papi vara snäll och sätta på en brasa åt mig innan han åker tillbaka till jobbet.
Jaja, väntar iaf på att Wilsson ska komma hit och fika :)

Some more pics from Alanya;







































Over and out :) Puuuuss

Halloween kryssningen bokad!

2009-10-13 @ 23:54:44
Wihoo , kryssning bokad den 28 oktober! Fast det stora problemet återstår ju.. vad i helsike ska man klä ut sig till?? Fast jag tror nog jag vet.. men vi får se! Tänkte kolla runt lite först för att få inspiration.

Jahapp , vaknade iallafall upp hemma hos Sophia imorse :) Åkte dit igår efter att jag och Johanna hade haft en trevlig bastustund (med öl ofc) Sen sällskapade jag o Johanna till berga där vi knatade hem till henne och käkade "brunch" sen var jag en ängel och följde med henne ner till centrum när hon skulle lämna ut en massa CV;s till olika butiker. Därefter promenad hem till mig och dags för middagsförberedelser, åt falukorv i ugn med riktigt hemmagjort potatismos ! :) Sen en promenix hem till Wilsson i snö/regnet, fika och desperata hemmafruar blev det. Fixade Wilssons naglar också, ååh gud så snälla jag är ;) (a)

Men men whatever, har glömt att lägga upp en bild på hur mina naglar blev efter att jag var hos Camilla och gjorde dem några dagar innan vi skulle åka;


They're so hot ! ;) Ska ringa imorgon och beställa ny tid innan kryssningen också.. hum undrar hur man ska göra dem då? Skulle ju vara kul med nått Halloween tjafs men det vill man ju inte ha resten av veckorna tills det är dags för nya igen? Aja, nått kul blir det nog, jag är inte en "french manicure girl" utan jag gillar lite udda grejer;)

Imorgon måste jag även ta tummen ur arslet och ringa min chef, måste tjata till mig fler timmar och fasta helger! Sen ska kanske jag o wilsson möta upp Sophia i Danderyd och bli blodgivare.. läskigt! Jag hatar nålar :( Men å andra sidan är det ju väldigt bra att göra det, man kan ju faktiskt hjälpa andra och dessutom så kanske man själv behöver blod någon gång, you never know!



I'm scared..

Pussar sålänge

As I promised

2009-10-11 @ 23:36:03
Ja , som sagt lovade jag att lägga upp lite bilder från Alanya ikväll så då är det väll bäst att jag gör det ;)
Enjoy















That's it for today , more pics tomorrow :) Goodfuckingnight <3

Sweet home Åkersberga! My ass...

2009-10-11 @ 18:59:41
Hejsan alla glada :)
Är nu tillbaka i kalla äckliga Sverige.. usch! Jag fryser som en dåre hela tiden, det är ju tillochmed vinterjacka på kvällarna som gäller nuförtiden. Blää

Har i allafall haft en helt underbar/tokig/rolig vecka i Turkiet !
Vi har of course festat järnet varje kväll, blev förkrök hemma på balkongen med kortspel sedan ännu mer förkrök på The Doors och sen var vi ute på olika lite större dans ställen såsom James Dean, Robin Hood och Havanna.
Sen har vi såklart badat och solat :) Åkte på en sju timmar lång boattrip, badade på olika platser, såg en jätte sköldpadda och så dök våran crazy typ guide från en 40 meter hög klippa!
Sen har vi försökt shoppa, men det var mest jobbigt eftersom att de bara skriker efter en hela tiden..
Och juste , Sophia har ramlat två gånger och har sår både i huvudet, på knäet och armbågen. Linda har fimpat på sig själv 2 gånger på benet och 1 gång på armen. Haha, det är bara jag och Sandra som är hela ;) Har iaf haft en helt grym vecka, träffat en massa roliga nya människor och dansat på några bardiskar.. ;P

Men men, ska lägga upp lite bilder senare ikväll hade jag tänkt, ska åka och storhandla med Mami strax!
Pusspuss

Och så var det då bara ca 21,5 timmar kvar ...

2009-10-02 @ 12:21:58
.. tills vi faktiskt sitter på planet och lyfter från marken! Och vipps 4 timmar senare landar vi i Turkiet :) Där det deffentivt inte börjar bli frost på nätterna/mornarna som det är här. Senast jag checkade så var det 30 grader i skuggan där nere , alldeles lagom eller vad tycker ni? ;) Usch vad jag skryter, men det ska verkligen bli så himla kul och skönt att få komma iväg för en gångs skull. Och dessutom är det ju första gången jag o wilsson åker utan päron, nice!

Idag blir det som sagt bara att ta det lugnt, ska tvätta mysdressen tills imorrn, fika hos farmor och sen öl på grand café :) Så man kanske ska ta tummen ur arslet och ta o sätta på en tvättmaskin.

Puss sålänge

Ibland är det okej..

2009-10-02 @ 00:12:07
.. att inte orka blogga. Har inte haft nån lust alls för de senaste dagarna. Har varit så mycket annat att fixa inför resan mm. Såå jahapp, nu är det då bara 1 DAG KVAR tills vi åker ! Håller på att längta ihjäl mig :)

I söndags gjorde jag naglar hos Camilla , hon var jätte duktig och huuur trevlig och pratglad som helst! Blev ganska korta naglar till att börja med, sne "fransk manikyr" med mintgrönt glitter och diamanter , how cute! Sen igår satte Mariababe in mina nyfärgade extensions igen , äntligen känner jag mig som en människa ! ;)

Så jaha, imorgon blir det små pill med det sista inför resan. En fika hos Farmor <3 hade jag tänkt hinna med och sen blir det Grand Café på kvällen med mina Alanya pinglor ! :)

Men nej, nu ska jag ta och sova lite tror jag, lär bli sent imorgon...
Pusspuss