Nyårsabstinens..

2009-12-28 @ 21:07:05
Även om min nyårs outfit faktiskt för en gångs skull redan är kirrad så återstår själva nyårs festen..
Har panik över hur det ska gå! Musik? Folk? Oinbjudna gäster? Pengar? Och mitt i allt det här ska det handlas dekorationer och mat , suck. Är så jäävla sugen på att lägga ner hela skiten , men nej det funkar ju inte riktigt så. Hur vi ska lyckas har jag inte en jävla aning om, men vi ska lyckas !

Jobbar 8-17 imorgon, måste nog köra ett kris nyårs möte på kvällen.. för sen är det lixom bara onsdag kvar och sen är det nyårsafton. GAAAH, blir tokig snart. Men men, det får bli telefon planering imorgon när jag hinner smita ut och "snacka med snön" ! Blev lite shopping för min del idag också, ett par "ful/söta" skor och ett par till jeans leggings.

Men nu är det dags för en dusch, renbäddning av sängen och en varm kopp te! :)
Puss på er gullungar

28 December

2009-12-28 @ 20:42:25
Är helt slut i hela kroppen och hjärnan har kopplat bort för länge sen..
Mötte iaf upp Maria igår i centrum för en fika på Anjas innan jag hade nagel tid kl 4. Men jag o Maria gick dit lite tidigare och körde en 20 minutare i solariet, najs! Sen satt jag och sällskapade med Wilsson medans hon gjorde sina naglar :) Sen var det min tur och vi var klara vid halv sex nån gång.

Naglarna;

Det var skit svårt att få till en riktigt skarp bild då glittret i naglarna reflekterades som satan, men men den här får duga! Körde på turkos blåa och spettsiga! Var ganska skeptisk från början men jag tycker att det blev as ballt :)

Well well, när jag var färdig kom Jimmy och hämtade upp oss och så tog vi en sväng till täby, hämtade upp Jacke och sen käkade vi middag tillsammans på Forno Romano, mysigt, men löjligt dyrt och inte jätte gott heller..
Sen åkte Wilsson o Jimmy tillbaka till berga och ja o jacke gick och hyrde film (Public Enemies) , köpte godis, chips och cola ! Filmen var inte så himla bra.. sämre än vad jag väntat mig.. men godiset var ju gott ;P Och colan blandade vi med Captain Morgan.. hihi ;D Blev relativt tidigt i säng och imorse orkade inte mr gå till jobbet so he called in sick.. mihih , jag blev ju inte direkt ledsen över det (a) Låg och gosade till halv elva då Maddeplutt ringde och tvingade ner oss till centrum. Blev frukost på Burger King (väldigt nyttigt!) och sen mötte vi upp Johanna och Yunus. Sprang runt i alla affärer i hela täby kändes det som.. fick även sällskap av jessica, peter o pelle lite senare. Till slut orkade jag inte mer så ja o Madde åkte hem till Jacke och kollade på en film som Madde köpte (Death Race) jag tyckte att filmen var skit bra ! :) Sen blev det tåget hem i piss vädret, middag i min ensamhet med mamis amelia tidning och nu är det bara slapp framför datorn som gäller! Skönt.

Hörs strax ! Puss

Rubrik

2009-12-27 @ 00:41:08
Är nyss hemkommen från akter, tog några glas med maria, johanna och yunus :) Trevlans
Men ingen av oss orkade dra vidare så det blev hem gång. Tog iaf lite bilder nere på akter, inte för att nån av oss blev särskilt bra men endå.. Och nu när jag skulle överföra bilderna på datorn så kom det även med en massa bilder från min och johannas resa till Maspalomas (gran canaria) 2008 ! Jag satte nämligen i ett gammalt minneskort i kameran tidigare ikväll :) Så tänkte slänga upp några av de bilderna också, det är dessutom bilder jag aldrig själv har sett eftersom att de är tagna med mami o papis gamla kamera, kul!


Yunus på akter :)

Johanna o Yunus - turturduvor ;)

Maria o Jag

Bilder från Maspalomas 08:

Vårat mysiga bungalow område

Den största av de sju poolerna

Samlade till frukost

Mami i poolen första dagen

Middag

Blond och korthårig var man då..

Stranden <3

Jag och Johanna på min födelsedags middag

Jag och Johanna på en Flamenco resturang

Hela gänget på Flamenco resturangen

Precis vid ankomst till hotellet

Saknar det så himla mycket! Vi hade så himla kul, sol, bad, värme, drinkar och massa party! <3
Men nu är det dags att sova. Morgon dagens planer är att möte upp Maria på en fika och sen göra om naglarna hos Camilla innan jag ska åka till Jacke och ha filmkväll :) Sov sött <3 PussPuss

Galet :)

2009-12-26 @ 16:39:39
Jahapp, då var julen över med allt vad den innebär.
Hade en super mysig julafton hemma med familjen, åt julmat så att jag höll på att spricka, öppnade julklappar, kollade lite halvhjärtat på kalle anka, åt mera julmat, myste framför brasan :) Sen kom wilsson hem till mig och drack lite vin innan vi promenerade hem till min kusin Carro med jimmy och jesper för att dricka lite mer vin. Sen blev det Tommys och ett jävla röj ! Igår så samlades vi (jag,jimmy,linda o maria) hemma hos jesper och åt pizza tillsammans, mysigt! Sen följde ja o maria med jimmy till vallentuna en sväng för att sedan åka hem till jesper igen där jag lagade min berömda kyckling gryta till middag ;) Så jag, maria o jesper slappade i soffan ganska länge innan vi tog oss i kragen o promenixade hem till mig, blev en snabb dusch och nytt spackel innan Mami skjutsade ner oss till Kina Kejsaren där vi hade ännu en galen kväll med alla fina vänner <3

Jag fick iaf min efterlängtade digitalkamera i julklapp!! En Samsung PL 65 med 12 megapixlar o 3" LCD skärm, gosh vad jag är nöjd! :) Tog nästan inga kort på julafton men jag har iaf två att lägga upp;




Later ! Pusspuss

God Jul !

2009-12-24 @ 11:19:01
Jag vill börja med att hälsa mina vänner en riktigt god jul :)
Ska iaf alldeles strax börja slå in alla paket som inhandlades igår i Kista Centrum med Wilsson, blev visst några julklappar till mig själv oxå ;) .. Men igår så åkte iaf ja o wilsson hem till sophia efter julklapps shoppingen och drack in julen med henne, ellinore, denise, tovsing, jojjo, jesper o kim . Det var trevlans :) Åkte iaf hem tidigt och klädde granen så nu är det som sagt bara julklapps inslagningen kvar.

Och en fågel viskade i mitt öra att jag nog skulle få min önskade digitalkamera i julklapp ;) Så då får det bli bild update imorrn !

Merry Fucking Christmas :)

Trötter

2009-12-21 @ 15:34:38
Det blev väll inte riktigt vin igår.. men Malibu med mjölk  och vitt bubbel :) Hade en trevlig kväll iaf med tjejorna! Jag och Jessica blev kvar över natten så nu under dagen har vi bara degat på soffan framför tvn och vi tittade även på Patrik 1,5 :)

Men snart hade jag väll tänkt röra mig hemmåt , ska ta det lugnt och äta lite middag innan jag beger mig hem till Jacke :) Ska bara ha en mys kväll.

Hörs när jag är hemma! Puss

It's over !

2009-12-20 @ 18:29:17
HEMMA , finally :) Är rätt sliten efter dessa 32 timmar i sträck.. men det skall livas upp med hjälp av vänner och vin! Så just nu slänger jag bara upp en lista eftersom att min hjärna för tillfället går på halv speed.

DAGENS VILL HA: V-I-N  
DAGENS KLÄDSEL: H&M jeans, tjocktröja
DAGENS SMINK: Inget alls
DAGENS FRISYR: Utsläppt med diadem
DAGENS HÄNDELSE: Att få sluta jobbet ;)
DAGENS LÅT: Hum.. Morning after dark
DAGENS PLANER: Vinpimpling med tjejorna
DAGENS SAKNAD: Min söt Jacke :)
DAGENS DUMMASTE: Vädret..
DAGENS SJUKA: Färden ner till centrum med jobbet, pust!
DAGENS DROG: Kaffe, annars vet jag inte hur jag hade klarat mig igenom dagen
DAGENS ROLIGASTE: Carolines babbel !
DAGENS FAVORIT: Mig själv måste jag nog säga ;)
DAGENS KÖP: Kaffe o "bulle" på smöris med jobbet
DAGENS GODIS: Jaa det skulle väll vara bullen då..
DAGENS HUMÖR: Toppen! Men hjärnan är lite mos
DAGENS ORD: "Vi ska bara kolla snön" eller "Vi ska bara gå ut o dejta"


Hum, den blev ju kul... eller inte! Men whatever :) See ya'll . Puss

Njuter...

2009-12-18 @ 16:28:24
.. av de sista minutrarna innan jag flyttar till jobbet över helgen.

Ska bo på jobbet i helgen

2009-12-18 @ 14:18:30
Blev inte täby igår utan arninge :) Sen följde jag med Jenny hem o tog en fika, promenerade hem, städade, slängde i mig middag, duschade och tog tåget till Jacke. Det blev filmmys igår, innan stackarn slocknade efter allt mitt babbel och dessutom fick han stå ut med att jag var jätte grinig, för jag lyckades tappa mina cigg igår när jag gick från tåget till honom.. jag var verkligen inte trevlig.. hehe.

Men men, Mariababe mötte upp mig i centrum när jag kom med tåget. Gullungen hade med sig två termosmuggar med kaffe :) Så vi satt på stationen en stund o drack kaffe och babblade - myspys !
Jaha, i helgen ska jag ju som sagt bo på jobbet fram tills söndag kl. 17.00 .. eller ja i natt får jag komma hem o sova, men det är i stort sett det enda jag hinner göra.

Ska iaf slöa mig på sängen en stund nu, later folks! Puss

Off to Täby

2009-12-17 @ 12:48:06
Goddagens !
Sitter färdigfixad här i min säng och väntar på att Jenny o Jocke ska komma och plocka upp mig, jenny tvingade nämligen med mig till täby. Så städa rummet får jag göra senare !

Sen ikväll tänkte jag försöka åka lite tidigare än vanligt till Jacke, jag brukar alltid lyckas komma typ halv nio och han måste ju upp dagen efter och det brukar ju inte direkt bli tidigt i säng när jag är där.. ;) mahah . Så tänkte väll försöka vara där vid sju kanske, får se om jag hinner klämma in en fika med maria innan oxå :)

Puss sålänge <3

It's getting closer..

2009-12-16 @ 22:32:45
Av någon anledning så har det inte riktigt gått in i min lilla hjärna att det är julafton om en vecka och nyår om två veckor.. Vad hände med tiden egentligen? Veckorna har tammetusan flygit fram!

Har iallafall varit hos Johanna ikväll för att försöka planera nyår.. det är inte så lätt när man inte har en aning om hur många som har tänkt komma, sista OSA datumet är på fredag.. Så om inte folk tar sig i kragen och bekräftar att de ska komma så lär vi ju få jaga dem via telefon eller helt enkelt lägga ner hela skiten! För inte tänker jag sitta i en lokal med fem pers o köra jag har aldrig.. No way ! Men men vi får se hur det blir helt enkelt.

Hade ju myskväll igår hos Sandra med henne, wilsson o brofjorden! Badade bastu, gjorde egen peeling och kikade film :) Sen blev ja o brofjorden kvar över natten - mys ! Men dessvärre sov jag endast fyra timmar i natt och klockan ringde envist vid åtta imorse. Jag o maria masade oss iväg till bussen och ja lyckades naturligtvis drutta på ändan .. och nu har jag satans jäkla ont i svanskotan, kul start på dagen .

Har spenderat nästan hela dagen på Karolinska med Farmor, jobbigt det där..
Men nej, ögonen går i kors, god natt gott folk! Sweet dreams






"I mina ögon är du en prins.." :)

Sälen - Lindvallen

2009-12-15 @ 13:35:14
Ja, jag lovade ju att knåpa ihop ett lite mer ingående inlägg om helgens sälen resa så here you go;

Fredag: Vaknar klockan kvart i åtta hemma hos sophia med sandra o tove, masar oss upp ur sängen. Sen var det snabba ryck, smink, kläder, hår o packning. Sprang till bussen som tog oss till hägernäs centrum där vi mötte upp christoffer o co. Packade in oss i en minibuss och en glassig jävla bmw x6. Sen bar det av, vi stannade säkert 3 ggr för att hämta upp folk och handla. Men sen var vi äntligen påväg! Resan upp tog 6,5 timmar med säkert 5 stopp på vägen.. När vi väl var framme så visade det sig att de hade bokat stugorna fel så de låg jätte långt ifrån varandra men efter typ en timme fixade de så att vi fick på i ett tvådelat hus med åtta bäddar i varje hus. Alla drog igång kröket på en gång, det radades upp ca. 15 sprit flaskor, öl, vin.. vid sju tiden var det inte en kotte som var nykter vill jag lova. Vi dansade, sjöng, badade bastu och slängde oss i snön. Det bråkades om massa skit saker och vid tre tiden var huset tyst och folk trängdes i varenda säng.

Lördag: Jag vaknar upp redan klockan 6 på morgonen och upptäcker att jag minsann inte ligger själv i sängen, brevid mig har jag en dreglande rockstar.. Tvingar mig själv att somna om till klockan nio, typ alla vaknar och det blir film mys i soffan. Det disskuteras om att folk ska åka hem hit o dit efter intrigerna dagen innan, men det slutar iaf med att alla stannade kvar. Sen blir jag rastlös så jag,sophia,nisan o kisstoffsen tar en promenad ner till "centrum" och handlar kyckling pastasallad som vi tänkte bjuda alla på till middag. Sen går vi och sätter oss på "Rådhuset" och tar en återställare! Ringer dem andra som tydligen skulle ner o köpa kaffe men de hade inte lyckats komma så långt innan de körde ner i diket, alla klarade sig inkl. bilen så det var lugnt. Tillslut kom de iaf ner men då kunde bara två åka med i bilen så jag o kisstoffsen fick gå, fast det orkade vi inte så det blev en taxi istället. Väl tillbaka i stugan så satte sophia o nisan igång med maten på en gång och så gjorde vi varm chocklad med grädde ! MUMS . Middagen var ju tänkt till alla men de i huset bredvid hade visst fixat egen middag.. så det blev mer till oss ;) Sen var det dags att snygga till sig igen. Krökat åkte fram och festen var i full gång. Jag o Sandra var inte direkt jätte taggade på att festa så vi bytte om och gick ut och åkte lite stjärtlapp med navid o marco istället. Sen gick jag o la mig med en tidning i sängen och slocknade vid strax efter nio medans några andra drog på krogen o vissa stannade kvar o tog det lugnt. Mitt i natten vaknar jag av att rockstar vill sova i min säng men jag säger klart o tydligt nej men det verkade inte han fatta så till slut fick ja skrika på han.

Söndag: Klockan ringde halv nio.. då var det bara att palla arslet ur sängen. Började med en morgon cigg innan jag väckte resten o började städa och packa ihop allt. Halv tio satt vi i mini bussen påväg hem. Det tog inte många minuter innan vi knäckte första bärsen, sen blev det cider och en sjuttis vodka, vi sjöng nästan hela vägen hem och stannade o kissade typ 8 ggr.. Men de sista timmarna slocknade ja o sophia, bilresan hem tog 8 timmar, helt sjukt!


Jag har säkert glömt en massa saker, som att rockstar sprang naken i skogen o blev jagad av hani, att jag druttade på rumpan x antal ggr, hela resan blev filmad av kisstoffsens videokamera, det  var folk som hade trekant.. ja men det var nog iaf en ganska bra sumering av resan. ikväll blir det jobb, sen hem till sandra med wilsson o maria och ha myskväll ! :)
PussPuss

I already miss the snow..

2009-12-13 @ 22:28:13
Hemma igen då, usch .

Har iaf varit en galen helg som mest har liknat "Paradise Hotel goes Sälen" - intriger hit o dit, gråt, skratt, party, fylla, stjärtlapps åkning, bastubad, sex och ännu mer fylla. Men kul har vi tammefan haft det! Orkar dock inte gå in på resan i detalj just nu, det får bli imorgon om jag hinner. Ska åka med farmor på läkarkonferens på Karolinska sjukhuset, sen blir det hem o duscha + käka middag och sen på roslags bananen igen och åka o mysa med Jacke :) Så som sagt får vi se om ja kan finna tid till ett mer ingående inlägg.

Men nu hade fröken Furtenbach tänkt att sova, så god natt era aasnor ! ;)
Pusspuss

Home

2009-12-10 @ 00:56:21
Hemma, jobbat 13-21 . Samma visa imorgon. Men sen blir det till att möta upp Sandra o dra hem till Sophia för övernattning innan Sälen resan på fredag morgon :) weeei !!!

So sleep tight my darliings <3 Hörs antagligen inte fören på söndag! Purrss

Julbord!

2009-12-07 @ 17:28:23

Jahapp, här sitter man då, färdig fixad och allt ! :) Som tur var slutade kursen tre idag istället för halv fem, så jag hann hem för att ta det lugnt en stund och fräscha till mig :D Ska gå till bussen om ca. 10 min och möta upp mina kollegor för att åka in till stan och äta "julbord" på en libanesisk resturang som heter Sahara. Med "julbord" menar jag att det är vårat julbord med jobbet men vi kommer inte äta julmat :) Ganska skönt, kanske man inte hinner tröttna på skiten innan julafton ;)

Sen vill den lite yngre eliten på jobbet dra en krog runda.. får se om jag pallar! Är inte på topp just nu, men några glas vin kan ju göra susen ;) mahah . Over and out

Love,
Fuktig-i-baken

Såå nu e jag...

2009-12-06 @ 23:26:28
... nybadad, ligger i min nybäddade säng i mitt ny fixade rum o dricker te ;) Maha, vad skööönt det är vill jag lova! Ska ta och nanna kudde alldeles strax, blir till att gå upp tidigt imorgon om man ska hinna packa med sig lite grejor :) Puss på er sålänge minaa gullungar <3

Ego

2009-12-06 @ 18:34:05
Hejsan bloggen ;)

Kom hem från jobbet för ca. 1 timma sen, trodde jag jobbade till 21 men det var visst bara till 17 ! Wihoo
Har iaf bara legat i sängen och degat framför datorn, väntar på att Mami ska komma hem från IKEA. Då är det dags för att laga middag, blir hemmagjorda tunnbrödsrullar :) smaskens. Sen hade jag tänkt plocka in alla grejer på mitt rum igen och göra lite fint (förhoppningsvis har mami köpt nytt överkast och kuddar till mig). Sen hade jag tänkt att lägga mig i ett varmt bad och bara ta hand om mig själv lite grann. Fast vi får se hur det blir med det, jag har så lätt för att bli rastlös så det kanske blir en tripp hem till Sandra för att kolla på hennes nya hus och ta en kaffe :) ? Ja , vi får väll se!

Har ju kurs imorrn och sen är det dags för julbord! Ska bli väldans trevligt tycker jag :)


Ibland får man vara lite ego ;)

Puss

It's getting colder..

2009-12-04 @ 00:09:52
Måste först börja med att säga GRATTIS (i efterskott) till min älskling Linda Wilsson som fyllde 19 år igår !

Gårdagen spenderades på en båttripp med Eckerö linjen tillsammans med födelsedags barnet Wilsson och Sophia! Första ölen knäcktes redan vid ett tiden och därefter fortsatte det med mer öl och drinkar. Vi satt i baren hela resan och drack, dansade, önskade låtar, sjöng, frågesport och hade allmänt roligt. Vi klev av båten vid halv åtta på kvällen och var vid det laget rejält runda under fötterna allihopa. Klev på "turnebussen" för hemfärd, hade sällskap av våran gamla vän Mr. Öl och en massa gulliga pensionärer :) Blev upphämtade av snälla Cristopher i Roslags näsby och sen bar det av till tegel för mera öl, drinkar o dans! Mår väll som man förtjänar ...

I tisdags åt jag tacos tillsammans med maria, madde o marcus innan vi gick på bio med Jacke som fyllde 21 år:) <3 Vi såg 2012 och den sööög.. men sen blev det öl o drinkar på tegel vilket var myket trevligare/roligare. Sen spenderade jag natten hos Jacke, mys som vanligt ;) Alltid gött att somna i en varm famn.

Så idag har jag bara varit hemma, kollat film och segat. Traskade hem till Jessica efter middagen för att planera nyår, nu är iaf inbjudnings smsen skickade! Känns skönt. Ska jobba 13-21 imorrn, sen blir det nog för en gångs skull en mysig hemma kväll med en bra film och lite gott :) Ska åka till Edsbro på lördag och fira min gammelmormor Astrid som fyller 95 ! Sen jobb söndag 08-21 tror jag det va?! Hum , ska kolla upp det :P

Juste! Igår blev det bestämmt att även jag och wilsson ska åka med till Sälen nästa helg (11-13 dec) !!!! Weeei, känns som att det kommer bli en helt galen resa, men med tanke på ressällskapet kan det inte annat än bli sjukt kul ! :D Så nu fick jag ännu mer att se fram emot, that's nice.

Puss sålänge <3