Jessica gästbloggar

2009-06-17 @ 01:44:02
tjena mitt bena, nu är vi hemma hos marucs, jag linda och marcus. Men dom ska till ica och handla mat.. hungrig är vi allihopa:P  sen ska vi parta vidare, skulle bara säga det att jag älskar denna kvinna ! hon är bäst LINDA LOVE YOU! tack

Egen hårfläta

2009-06-09 @ 16:50:28
Tjenixen , sitter hemma hos Wilsson , har typ suttit och fikat hela dagen . Men nu ska vi sätta igång med att fixa henne inför ikväll då hon ska på studentfest hemma hos en kompis med tema "Erotik" så jag tog med mig mina sexiga nätstrumpbyxor och hennes mamma fixade en skit snygg röd korsett ! Fast wilsson verkar vara lite skeptisk till att ha den på sig och vill istället ha sin nya blåa klänning . Visserligen är den jätte snygg , men eftersom att hon ska på erotik party ikväll så passar den inte riktigt .. tycker iaf jag och hennes mamma . Men men , hon skulle tänka på saken så vi får se vad hon väljer !

Har iaf precis varit pysslig av mig och gjort ett hårband av en del av wilssons gamla extensions ! Flätade en bit av håret och sedan fäste jag ändarna med en bit gummiband och voilá så hade jag gjort ett skit snyggt hårband =) hihi , ibland är man kreativ minsann .

Igårkväll blev det lite öl drickande med Sophia och Sandra <3 Var jätte trevligt och sen hamnade vi i Thomas husbil.. inte riktigt sådär jätte roligt kanske , men ändå . Blev nattkäk på donken och en sista god natt cigg vid garnsvikens brygga men Konny . Funderar på vad man ska hitta på ikväll .. ? Tror inte att det blir någon alkohol med i bilden iaf.

Juste , kom på att det har krockat lite på fredag .. Hampus tar studenten och jag är bjuden dit på party och dessutom fyller Jesper år och jag ska börja jobba klockan åtta på morgonen dagen efter .. blää . Varför måste allt komma på en gång? Aja , får väll försöka träffa Jesper en snabbis så att han kan få present och sen åka till Hampus och fira honom. En fågel viskade i mitt öra att Sarah skulle köra hem .. får fråga om man kan åka med , för hem måste jag komma.

Love,
Linda Furtenbach

Monday

2009-06-08 @ 19:03:04
Har precis ätit middag med Sandra sweetie =) blev otroligt glamoröst med korv och pulvermos ! Blir lite bärs drickande ikväll med Sandra och Wilsson , vet inte hur, när och var men men .
Ska jobba tolv timmars pass på lördag så nu gäller det att göra det mesta av den antagligen sista lediga veckan av sommaren. Fast å andra sidan ska det bli skönt att ha pengar .

Har varit super sugig på att uppdatera , men som tidigare sagt så är vårat internet fucked up och datorn tar tio minuter att bara sätta igång.. jippie.

Love.
Linda Furtenbach

Real life

2009-06-04 @ 13:26:34
jahapp ., då har man tagit studenten ! Känns både skönt och läskigt .. för det är väll nu det "riktiga" livet börjar . Har haft hur kul som helst , åkte flak i två timmar igår och skrek och dansade som en galning , sen var det hemfärd och fort in i duschen eftersom man stank som en gammal alkis .. en massa massa mat och öl blev det hemma och fina presenter . Sen blev det Tommys igårkväll , hade skit kul ! Så idag mår man väll som man förtjänar .. hah . Men nej , det är inte så himla farligt . Sitter iaf hos Maria , och just nu är hon ute och träffar Robin en sväng, jag följde med ut men gick snabbt in igen för det är så jävla kallt ute.

Blir en lugn kväll , ska ju prov jobba imorgon =) wiiie , skönt med jobb .

Love,
Linda Furtenbach