Right now

2011-03-25 @ 17:32:37

På't igen bah !

2011-03-24 @ 22:00:00
Jaa som jag skrev tidigare idag så håller jag på med projekt hårfärgning..
Och efter tidigare färgning idag så behövdes det göras en gång till så jag här sitter jag nu igen med färg jäklet i håret och muttrar för mig själv.

And Yes, det går mot ljusare tider så att säga..

Yesterday

2011-03-24 @ 21:26:28



Vååååår !!

2011-03-24 @ 21:01:21
Hittade Blommor påväg från jobbet !
Även om det var storm ute idag så blev jag lite varm av vårkänslor när jag såg dessa;

Coloring

2011-03-24 @ 15:13:43
Sitter just nu med färg i håret... undrar hur det här ska sluta!? Hoppas verkligen på att det blir någorlunda bra så att jag bara behöver lägga i den sista rätta nyansen imorgon!

Nu blev ni allt nyfikna va ? ;) Hihi, Kanske lägger upp en bild senare ikväll.. kanske ;)

Puss sålänge

Barbeque

2011-03-23 @ 00:01:34
Har haft en hel mysig kväll hos Linda och Jimmy, vi har grillat entrecote - inte lite gott !!!
Blev riktigt somrigt med grillat, klyftpotatis, sallad och min favvis aioli lime och såklart en kall corona med lime i!


Gööö så gott det var !!

Pub Anchor

2011-03-22 @ 23:54:28

Igår så satt jag, Madde, Linda och Jessica här hemma och tog några glas vin. Mysigt som vanligt men sen fick jag, Madde och Jessica nått ryck och piffade upp oss och tog oss in till Anchor kl ett på natten. Hade skit kul/trevligt och träffade en massa roliga människor. Sen blev det efterfest? (om man ens kan kalla det så..) i Solna och jag o Madde kom väll innanför dörren vid fem snåret imorse. Älskar spontana kvällar, så jäkla roligt!


Maddilou påväg in till stan

Jonas, Jessica och Jocke

Jag och Jonas

The spring has arrived

2011-03-22 @ 23:46:41

Underbart härligt väder vi har haft idag! Tillochmed 8 + på kvällskvisten :D
Har ägnat hela dagen åt att storstäda, inte lika kul :/

See yaa !

2011-03-21 @ 13:08:57
Sticker iväg till jobbet nu! Ha en fortsatt underbar dag allihopa! :)

Barnvakt!

2011-03-21 @ 12:37:49

Var barnvakt åt lilla Albin en stund nu på förmiddagen medans Hanna skulle på arbetsintervju! Vi tog en promenad i det inte så härliga vädret och sen mötte vi upp Hanna när hon var klar, handlade på Ica och sen blev det en kaffe hemma hos henne innan jag gick hem igen.


Mysigt! Lilla Albin sov så gott :)

Men nu ska jag ta och göra mig iordning inför jobbet, joobar bara ett kort pass 14-17 så det är skönt! Tessie kommer även dit på arbetsintervju så vi ska ta en kaffe när hon har pratat klart med chefen :)
Sen ikväll så kommer min Maddilou hit och ska spendera natten här! Ska bli super mysigt, funderar på om man ska ta sig ner till bolis efter jobbet och införskaffa en flarra vin? hum.. får se hur det blir!
Men som sagt nu har jag inte tid att sitta här längre, kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag går. Puss!

20110320

2011-03-20 @ 07:08:18
Jahapp då var det söndag igen! Idag vankas det som vanligt jobb 8-21, blir en mys dag med promenad, alla söndags sysslor, måla klart och små fixa lite :)

Sitter iallafall just nu och drar i mig en kopp kaffe i hopp om att vakna till liv..

Det är ju strålande soool ute idag också , härligt! Man blir ju så glad :D Men jahapp nu var det dags att byta om och ta sig till jobbet, idag blir det med buss eftersom att mamsen drack vin igår ;)

Ladies night

2011-03-20 @ 00:45:38
Mamsen hade min Gudmor Anna och min Moster Berit över på middag under kvällen, de var såklart kvar när jag kom hem så det blev några glas vin tillsammans med ost och kex, mumma!

Trevlig att få varva ner efter arbetsdagen med nära och kära, lite vin och lite (läs; massa) politik och världsproblem snack. Tänk att alltid när man har druckit vin, eller ja spelar roll vad man har druckit så ska man börja prata om en massa allvarliga och seriösa saker som man annars aldrig disskuterar, wierd..

Men hur som haver, trevligt avslut på en fullspäckad men härlig dag! Nu drog visst tiden iväg som vanligt så det är väll dags att sova så att man får iallafall några timmars sömn!

Skansen

2011-03-20 @ 00:39:04

Har haft en hel mysig dag på Skansen! Först så strulade det som vanligt med färdtjänsten men det börjar man tyvärr bli van med.. Men när vi väl kom fram så strosade vi omkring och kikade på sälarna, älgarna mm. Sen var det det dags för lunch, åt på restaurang Solliden, gott men lite väl dyrt för lunch tyckte jag nog.. tur att det inte är vi själva som betalar ;)

Sen satt vi ute och njöt av solen innan det var dags att åka tillbaka igen. Väl framme så spenderade vi kvällen med att måla om i köket/vardagsrummet, vitt och fräscht! Var rätt slut när det var dags att åka hem.


Utsikten från Solliden

Kuckelikuu!

2011-03-19 @ 06:43:42
Här får man minsann inte ens sova tills klockan ringer! Nej då blir man väckt 06.15 av en pinknödig Roxy, så ja det var bara att vackert kliva upp.. Fast Mami redan var vaken och uppe så skulle Roxy prompt väcka mig för att tala om att hon behövde kissa, suck!

Men men, efter en snabb pink i trädgården så kröp jag ner under täcket en stund till med en kopp kaffe, börjar bli människa nu känns det som! Så nu är det väll dags att ta och göra sig iordning inför ännu en arbets lördag. Men ikväll vankas det visst vin här hemma hos Mamsen då hon ska ha tjejkväll så ni kan ju gissa vart jag kommer befinna mig efter jobbet.. ;)


Right now

Mys hos Mamsen

2011-03-19 @ 06:37:27
Eftersom att pappsen drog till Barcelona igår så ville Mami ha sällskap under helgen och det är klart att hon får det om hon vill. Tycker att det är mysigt att sova här :)

Mami hämtade iaf mig efter jobbet igår och sedan åkte vi hem och drack en kopp te och bläddrade i tidningar, sen slutade det som vanligt med att jag låg uppe med datorn alldeles för länge..


Roxy ville mysa i sängen med mig :) Orka att min tå ser helt mongo ut? Ser ju ut som
en klo för fanken...uuuäääck

Tea time in bed

20110318

2011-03-18 @ 11:31:14
Tjolahopp!
Jaha då var det fredag igen och för min del betyder det att det är dags för jobb helg!
Känns faktiskt ganska bra, helt okej iallafall.

Igår var jag först hos Farmor nästan hela dagen, åt lunch, satte upp gardiner, bytte glödlampor och gick och handlade. Sen så hämtade Mami upp mig och Linda för att åka hem till Ollonborrevägen, jag och Linda lekte med Roxy och sen käkade jag middag där. Sa hejdå till pappsen som sticker till Barcelona idag, jag är inte alls avundsjuk.. usch varmt och äckligt!

Men avslutade iallafall kvällen med vin hemma hos Jimmy och Linda och lite senare även här hemma.

Rubrik för detta inlägg känns överskattat...

2011-03-17 @ 01:44:41
Jaaa... kan ju inte säga att jag är speciellt glad just nu!
Jag är väll en rätt blåögd människa kan man säga, jag vill alltid se det goda i människor och tycker att alla förtjänar en andra eller tredje, fjärde chans... Men jag har ändå en gräns för hur långt någon kan få gå innan jag tappar förtroendet helt. Om man ha gett en människa, ja säg en tredje chans, borde inte den personen då ta den?

Jag anser mig vara en jäkligt bra vän, eller ja det är klart att jag också har mina inte så bra "sidor" och att jag ibland inte ställer upp som jag borde. Men hallå, jag är inte mer än männsklig! Men, eller rättare sagt MEN om man nu har gett en människa fler än två chanser och han/hon inte verkar fatta att man gör det för att man verkligen tror att någon kan förändras, hur fasen ska man resonera då?

Pratade med Jenny tidigare ikväll och som jag sa till henne; vänner växer inte på träd!
Tyvärr är nu alla mina "chanser" förbrukade av denna personen.. Jag är inte den som ställer till bråk och det tänker jag inte göra den här gången heller! Men jag är grymt besviken och tänker inte låta det här "rinna ut i sanden" man får stå för det man gör/säger, så är det bara!

Katthemmet

2011-03-15 @ 22:18:41
När vi ändå var i Vaxholm idag så passade vi på att besöka Katthemmet eftersom att M är jourhem till en katt som kommer därifrån. Det var så himla mysigt där, vi fick en liten rundtur, pratade med de som jobbar där (vilka fantastiska människor !! det är endast volontär arbete) sedan mös vi med en massa katter. De hade som olika rum där det var olika färger och vi fick vara inne i ett rosa rum och gulla med ganska unga katter, myyyyys!!!










Min favvis, Pelle ! :)

Baka baka liten kaka

2011-03-15 @ 22:06:59
Som vanligt när jag jobbar helg så lyckas jag alltid baka, inte så bra för vikten men satan vad gott det är! Tycker fan att det är sit kul också ! Kanske ska börja jobba på ett konditori`? Näe.. fy vad jag skulle bli tjock, inte bra!

Här är iallafall helgens bakverk;




Mina fina cupcakes, Tommy tyckte att det såg ut som kaviar.. men hur snygg var hans kaka då ???? Näe precis, inte alls! ;)


Tommys "snygga" kaka..

Vaxholm <3

2011-03-15 @ 22:01:45
Vilken toppen dag! Underbart med soool , den värmde tillochmed! så idag åkte skinnjackan på, awsome :)
Tog iallafall en tripp till Vaxholm med M idag för att avnjuta en kopp varm chocklad på kaj kanten. Egentligen åkte vi dit för att äta världens godaste glass men de hade såklart stängt, typiskt! Men det var super mys ändå, hade nog faktiskt varit lite väll kallt för att äta glass så det passade bra med något mer värmande!





En sockerbagare här bor i staden, han bakar kakor mest hela dagen

2011-03-06 @ 11:43:34
Godmorgon! Eller ja god förmiddag!

Har precis ätit frukost/lunch och ska strax bege mig hem till Mami, ska bara dricka lite mer kaffe först hade jag tänkt. Jag och Mami ska iallafall baka idag, fast inga kakor, utan matbröd (om vi nu orkar det annars skulle vi köpa bake-off sa mamma, haha). Det ska vi iallafall ha imorgon när släkten kommer hem till mig för att fira både Mami och mig!

Haha, Isadora vågade sig fram till kranen;

20110306

2011-03-06 @ 11:38:35
Har haft en awsome helg! Fredagen spenderades som sagt hemma hos Madde och Marcus, med trevligt sällskap, en box vin och chicago :) Blev tidig "hemgång" (hem till Jacke rättare sagt) eftersom att vi hade bestämt att vi skulle dra iväg på äventyr dagen efter. Så på lördags morgonen så ringde klockan vid nio, halv tio hämtade vi upp M&M, sedan så åkte vi förbi hemma hos mig för att jag skulle packa lite. Sen åkte vi iväg till Fyrishov i Uppsala!

Kände mig lite som 5 år när man åkte i vattenrutschkanorna men haha det var kul! Fast det var ju betydligt mycket mindre där än vad jag kommer ihåg det, fast det är väll för att det var x antal år sen !

Efteråt var vi helt färdiga allihopa så vi åkte hem till M&M och låg i soffan och degade, lyckades tillochmed somna till en stund. Därefter så lagade jag och Madde middag, blev en väldigt glammig lördags middag, nämligen falukorv i ugn med hemmagjort mos, haha :) Men gott var det iallafall!

Sen blev det soffläge en stund till innan vi tog oss ner till Täby centrum för att gå på bio, det blev den nya filmen Sanctum i 3D! Kanske inte min typ av film egentligen, men den var faktiskt bra och jag bölade som vanligt som en liten flicka i slutet.

Tog iallafall tåget hem till Berga och besökte Jessica för att ta två glas vin och sen blev det hem och bums i säng, var helt slut!

Poker night

2011-03-04 @ 18:37:17


Nu sticker jag iväg på Poker kväll hemma hos Madde & Marcus!

Tralalla

2011-03-04 @ 15:56:31
Är på allmänt gott humör! Har spenderat dagen med att städa/tvätta/diska/pyssla här hemma och än är jag inte klar! Men måste hinna duscha och göra mig iordning också, så får se om jag blir helt klar här hemma eller inte.

Har haft Mami här som tog med sig mina tavlor och lite krokar o dyl, så nu har jag gjort lite mysigt här iallafall :)
Åh blev så jädra förbannad när jag inte hittade sladden till takkronan men som tur är så ska Mami till IKEA idag så hon skulle köpa en ny ! Och dessutom så ska vi äntligen få nya upphängnings grejor till spegel väggen, halleluljah !!! Men nej nu måste jag fortsätta , blir ju inget gjort om jag sitter här inte.

Dagens små pyssel;


"Kroktavla" i badrummet, i brist på kort så fick jag svänga ihop en egen bild.

Satt upp bilder som jag tagit själv ovanför byrån i vardagsrummet.

Bytt gardiner i köket, kändes vårigt och fräscht med vita! Dock blev bilden väldigt mörk men det var svårt att få till det bra i motljus. Har även satt upp de gardiner som tidigare satt i köket i vardagsrummet tillsammans med de svarta som redan satt där, blev jätte fint men fick ingen rättvis bild.

Puss sålänge!

Hos Hanna

2011-03-04 @ 10:32:56
Sitter just nu hemma hos Hanna, skuttade över hit tidigare imorse när jag kände att det började rycka i kaffetarmen som jag så vackert kallar det! Nu ligger iallafall lilla Albin och sover och vi passar på att slappa i soffan och babbla :) Ska väll ta och röra mig hemåt om en stund och ta tag i berget av disk som väntar så fint hemma på diskbänken.. Snälla ge mig en diskmaskin någon?!

Give me moore!

2011-03-03 @ 19:06:25
Åh så himla fantastiskt med soool ! Nu har vi ju fått ha den lyxen i två dagar i sträck, fantastiskt underbart :) Tillochmed jag som är sjuk glömmer nästan bort det när solen kikar fram. Gårdagen spenderades iallafall hemma hos Mami som hjälpte mig att slinga håret, använde slinghätta och fy satan vad helvetes ont det gjorde blev som "knutar" på håret hela tiden, nej usch aldrig mer tack.

Men håret blev ju iallafall bra, och det är ju "huvudsaken" haha, okej det där var inte alls kul men jag garvade som fan här för mig själv iallafall ;D


Te på balkongen, mer sånt tack!

Kvällsfika

2011-03-01 @ 20:08:09
Nu är lägenheten städad och fin :) Eller jag har inte skurat golvet än, men det går fort!
Alldeles strax kommer Hanna på kvällsfika , ska bli mys :) Är så jäkla tråkigt att gå här och snora alldeles ensam så sällskap uppskattas ! Kaffebryggaren är laddad och klar så nu tycker jag att hon kan ta och komma ! :)

Som vanligt..

2011-03-01 @ 14:57:51
Jaa som vanligt när man har en lång ledighet framför sig och har roliga saker inplanerade så lyckas man ju bli sjuk! Är ledig nästan en vecka och imorgon är det planerat att jag och Madde ska åka till Örebro och träffa hennes syster, vill så jäkla gärna åka !!! Men mår jag såhär så blir det soffläge hela veckan för min del..

Mami var iallafall här nyss och lämnade Alvedon, underbara du! <3

Och eftersom att jag inte kan gå ut och göra en massa trevliga saker så fick jag ta saken i egna händer och gjorde mig en nacho-tallrik här hemma istället för att sitta och äta lunch med någon väninna på Anjas, vilket jag egentligen hade föredragit, men jaa vad gör man? Jo gör det bästa av situationen. Så ja här äter jag lunch i min ensamhet på mitt egna café beläget i vardagsrummet.. better than nothing , right ;)

The cruise

2011-03-01 @ 14:51:03
Oj då.. här har man ju uppdaterat fantastiskt mycket! Eller?

Aja, nu gör jag det ju iallafall ;) Var ju på kryss med Fia i fredags, galet jäkla roligt! Efter ca två timmar i Whiskey baren så gick Fia för att hämta idomin eller vad det var sen såg vi inte varandra fören mååånga timmar senare, haha! Men jag hade kul på mitt håll och hon också , förutom att hon lyckades få sitt ass kicked av nån jävla tjej.. tydligen för att den andra bruden tyckte att Sophia var Snygg och Vit? Vad fan är det för jävla resonemang?

Well well, ruligt som tusan hade vi och kom i säng vid halv sex på morgonen.