Strawberry mouth fuck

2011-04-29 @ 10:41:18
Efter att jag igår fick något ryck och gav mig ut i spåret på en joggingrunda och sen gymmade på det så var jag på jobbet en sväng och hade utvecklingssamtal. Därefter så tog jag en sväng förbi Ica och köpte jordgubbar, melon, vit chocklad och cocos. Så när jag kom hem så tände jag en massa ljus och fick sällskap av Maria och Jacke, satt och doppade jordgubbar, babblade och smuttade på ett glas vin. Super mysigt avslut på dagen! Sen fick jag sovsällskap vilket alltid är uppskattat då jag är lite (läs;extremt) sällskapssjuk av mig..



Ellas krog

2011-04-27 @ 18:18:49
Igår var en riktig mys dag, tog en skön sovmorgon, passade på att åka med Jesper när han var hemma på lunch, blev avsläppt hemma hos Linda. Vi gick och satte oss vid deras lilla strand, drack kaffe och babblade. Sen på kvällen så drog jag, Linda och Jesper o käkade middag på Ellas krog i Margretelunds centrum , jätte mysigt ställe! Sen blev det hemgång (till jesper) och slapp i sängen framför tvn. Jäkligt slö men härlig dag!







Och i måndags så satt jag, Madde och Jesper nere vid kanalen, drack lite öl  och hade picknick. Sen åkte vi hem till Jesper där han och Madde målade båten medans jag solade och tittade på ;) Efter det blev det mysig middag hemma hos mamsen. Fan vad livet är underbart ibland!

Dagens shopping

2011-04-27 @ 18:11:30



Lila tygskor Sko Arthur 129:-




Orange/korall färgade kilklackar H&M 199:-

Outfits

2011-04-27 @ 18:09:07
Sitter ute på balkongen i solen och bloggar, härligt! Har ju varit riktig sommarvärme under helgen och i början av veckan. Har tillochmed blivit lite brun, eller först brände jag mig i lördags.. men nu är det snyggt ;)

Funderar på om man ska ta och få i sig lite middag kanske.. fast då måste jag ta mig ner till centrum igen vilket lät otroligt jobbigt.. Var där tidigare idag och lunchade med Jenny, Hanna och Albin myyys!

Jaja, här är iaf två outfit bilder ni kan kika på medans jag funderar över middags besväret


Innan Tommys Tokiga i torsdags

Fredagen i Enköping

Bildbomb - Enköping

2011-04-27 @ 18:03:29
Hade en helt underbar awsome helg  Enköping ! Mat, vänner, öl, skratt, sol och Hoffmaestro. Kan det bli bättre?



















Girls night

2011-04-18 @ 21:30:53
Är inte direkt på topp just nu.. fick ett besked idag som var allt annat än roligt, men orkar inte ta det just nu. Så istället för att deppa så har vi tjejkväll hemma hos Maria, hon, jag, jenny och Madde (som precis gick hem). Lyssnar på gamla låtar, målar naglarna, har tända ljus och bara babblar! Mys :) Ska strax slänga på en film hade vi tänkt, hela bunten är helt sänkta.. är nog en blandning av mycket jobb och lite sol sting. Man blir ju lite av en solslyna nu när det är så fint väder ;)

Men ska va lite social nu, Puss!

Lite sådär smått kär i livet

2011-04-17 @ 21:46:47
Oh herregud vilken helg! Vilket väder! Allt har varit kanon, minus att jag är sjuk men ja det är smällar man får ta, har inte råd att vara sjuk!

Bloggen blir lite lidande under jobbhelger, men det går inte att göra så mycket åt, är så stört trött när jag kommer hem och på morgonen ligger jag hellre och drar mig i tio minuter extra än att plocka fram datorn. Men ja, helgen har varit härlig. Spenderade nästan hela dagen utomhus igår vilket resulterade i att jag numera har en lite gris rosa nyans.. snyggt som tusan! Var ute idag också och hade grillpartaj, mysigt.

Tyvärr är det jobb som gäller imorgon också, men slutar iallafall tre :)
Och vad härligt det var att promenera hem från jobbet, 16 grader ! Lovelyyyy :D Tänk att man bli så glad av lite plusgrader.

Blir gaaalen, försöker lägga upp bilder men nej då vill det inte fungera !!! Well.. sovdags för fröken nu tror jag!

Vårvärme ända in till hjärtat

2011-04-15 @ 21:54:13

Igår så fikade ja som sagt med Sandra, mys! Och efter det så mötte jag upp Linda och hennes hund Chico, vi promenerade hem till mig och sen ner mot centrum igen för att träffa Tessie o Frida på en kaffe vid kanalen! Fan vad varmt och skönt det var. Sen slutade kvällen hemma med några glas vin, awsome thursday!


Jag igår innan jag skulle träffa Sandra

Kaffe vid kanalen

Linda och Chico vid kanalen

Frida matade Änderna

Jag vid kanalen

20110414

2011-04-14 @ 13:41:24
Hej hopp!
Har nyss kommit hem från Hanna, var barnvakt åt underbara Albin medans mamma Hanna var i skolan och skrev nationella svenska prov. Efter morgon flarran så lekte vi en stund innan Maria kommer över på en kaffe, sen tog vi en skön promenad i vår vädret och lilleman passade på att sova, stannade och tog en kaffe vid kanalen, underbart! När lillskrutt vaknade så promenerade vi hem till min Farmor och tog en fika, lekte ännu mera och passade på att äta lite gröt. Sen var Hanna klar, så vi promenerade hem till henne och tog en kaffe på balkongen och nu är jag som sagt hemma. Har haft en jätte mysig dag :)

Nu ska jag strax ta och göra mig iordning, ska möta Sandra på en kaffe i centrum vid tre! Ska bli trevlans att träffa damen, det händer ju tyvärr inte så ofta.

Bilder från idag;


Morron flarran i soffan , mys!

Bus o lek :)

Haha gullesnutten

En nöjd Albin!



Haha Albin med mamma Hannas brillor :)

Mys hela veckan

2011-04-12 @ 17:45:30
Ligger och myser med Isadora i sängen, ska alldels strax ta mig ork att sätta på kaffebryggaren eftersom att jag får fin besök av Madde :) Sen hoppas jag att mamsen också kikar förbi på en kaffe, om hon har lust att svara i telefon nån gång!? Sen blir det filmmys hos Jesper ikväll igen! Great tuesday


Alldeles nyss

This feeling inside

2011-04-12 @ 17:42:30
Efter mitt besök hemma hos Jessica så promenerade jag med Maria hem till henne och drack ännu mera kaffe, babblade om allt möjligt som vanligt och passade även på att måla naglarna. Hittade en jätte fin färg (den på bilden) gud vad snyggt det skulle va om var lite brun också...


Drog till med en liten glitter kant också ;) Som förövrigt typ aldrig torkar.. vilket har resulterat i att de inte är lika fina längre..

Himlen är oskyldigt blå

2011-04-12 @ 11:09:46
Eller blå är den ju inte just nu.. mer grått och trist för tillfället, snacka om mood drop man får när det är skit väder. Men jaha, nu tänkte jag ta och gå och hälsa på sjuklingen Jessica som jag inte träffat ordentligt på säkert flera veckor.. inte okej!

Igår så kom Madde och invaderade här hemma på en morgpn kaffe, sedan blev det mer kaffe hemma hos henne och även Maria kom förbi med Kira, mys att umgås med tjejorna :) Sen tog jag och Madde en sväng ner till hamnen och flyttade våra båtar med hjälp av Jimmy och Linda, sen blev det ännu mer kaffe hemma hos dem.

Och vad gör ja just nu? Jo precis dricker kaffe.. satan vad mycket kaffe jag dricker om dagarna, säkert flera liter, inte speciellt hälsosamt kanske, men äsch!

Som sagt, nu är det dags att bege sig den 4 minuter långa biten bort till Jessica, Tjing sålänge!

20110412

2011-04-12 @ 07:06:46

Godmorgon!
Här har man vart uppe sen klockan sex.. funderar på om ja ska ta och sova några timmar till? Man kanske borde passa på när man kan.

Men men , igår så blev det ett glas vin med Linda här hemma på balkongen och jag skojar inte om jag säger att det var minst 35 grader ute! (ja på balkongen då såklart) Vi satt iallafall här och svettades som två små grisar innan vi blev upphämtade av Jesper och begav oss hem till Linda och Jimmy. Drack några glas vin och åkte sedan med Jesper hem till "pappa" Benny och glodde på en film, sen slocknade vi båda två rätt fort. Och imorse kunde man ju ha legat kvar, men näe då är man pigg som en lärka! Aja, skönt att vara hemma :)

Men nu får det nog bli en liten tupplur, sen borde jag kolla om det finns tvättid, men usch vad tråkigt det lät..


På balkongen igår! Soooommar :)

Bästa du!

Snyggve

Tankeställare

2011-04-10 @ 23:50:00

"Det handlar inte om att finna den personen man vill gå till sängs med.
Det handlar om att finna den man inte vill vakna upp utan.
Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med.
Det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon, men för någon är du världen."

It's over

2011-04-10 @ 23:26:05
Åh äntligen!
Har räknat ner timmarna tills jobbhelgen skulle nå sitt slut och ja tack och lov, nu är det över!
Älskar mitt jobb, men den här helgen har tagit lite väl mycket på krafterna både fysiskt o psykiskt. Men inte sa jag hänga läpp över det inte. Nu är det iallafall några dagar ledigt innan det är dags igen och efter det så är det äntligen dags för en härlig helg i Enköping, ska besöka Sophia och Jessicas lya och även gå på joar blå för att se Hoffmaestro spela !!! Kommer bli sjukt jävla kul, känner det ända ner i tårna !

Vem ska jag låtsas att jag är?

2011-04-08 @ 01:17:55

En välbehövlig kväll med darling Linda ! :) Tack för att du finns.
Hoppas att du vet att du betyder massor massor massor fina du!
Du vet precis vad jag känner utan att jag behöver berätta,
du kan tolka en enda blick, ett ord, en tanke.
Kärlek till dig min fina vän <3











Thursdays are fine

2011-04-07 @ 12:30:49

Har haft sovsällskap av min "manvän" som jag o Fia kallar han ;) Mysigt såhär mitt i veckan ! :)

Nu kommer iallafall strax Hanna och Albin, vi ska dricka kaffe och babbla som vanligt. Sen kl 17 så är det dags för jobb för min del. Och sen drar som vanligt jobbhelgen igång.. bara att bita ihop!

Hade iallafall en trevlig ledig dag igår, fikade hos Maria med Hanna och Johanna :) Och Maria den jäkeln hade bakat jätte goda kärleksmums.. jag får skylla på att jag precis fick min ovälkomna vecka ;) Senare så blev det en PW med Maria, men eftersom att hon lånade mina skor så fick hon såklart skavsår efter halva vägen så då fick snälla Sarah hämta upp henne medans jag fortsatte promenaden på egen hand.

När jag kom hem så kom min manvän på besök, drack kaffe, pratade en massa och gosade ner oss i soffan framför tvn. Vi kom inte i säng fören strax efter ett och den stackarn klev upp kl sex imorse.. haha. Det är fan nästan det bästa som finns, alltså att få ligga kvar i sängen när någon annan stackars jävel måste upp och jobba, skadeglädje ja visst!

Hur som haver, nu kommer väll fika komittén strax! Lite bilder kan jag väll bjuda på sålänge;


Jag & Albin :)



Albin äter gröt alldeles själv :)

Blev lite kladdigt! Tur att det var dags för bad efteråt ;)

Tidsinställt inlägg

2011-04-05 @ 13:00:00
Sitter förhoppningsvis på jobbet vid det här laget med en kopp kaffe!
Tänkte att jag kunde dra en snabb resumé för helgens eskapader sålänge.

Fredagen spenderades först på jobbet, sen var det förkrök här hemma innan jag, linda, maria, jesper, jacke, johan och henry begav oss ner till Ekbacken på partaj. Hade grymt roligt, kom hem med en stukad fot och lårkakor på båda benen... aj aj







Lördagen spenderades först i soffan hemma med Jacke och Peter. Därefter så tog vi oss hem till Mami o Papi för att vara hundvakt, käkade middag, jacke åkte, jesper kom, kollade film och drack några glas vin, sen var det dags för hemfärd. Haha åkte förövrigt moppe hem, sjukt kul och sjukt länge sen!

Fy skäms!

2011-04-05 @ 11:39:57
Jahapp.. jag som i stort sett hade tänkt lägga ner bloggen, men nehepp då får man skäll!
Såå ja jag får väll lov att fortsätta då ;)

Är iallafall snart dags att göra sig iordning inför jobbet, jobb 13-17 slappt! Sen så blir det förhopningsvis en kaffe med Maddilou och klockan halv sju ska jag befinna mig på Itrim för att träna med Elinn !


Ja tack, kan man inte få se ut såhär varje dag när man vaknar!? Klappat och klart