Damn I'm hot !!!

2010-02-27 @ 23:39:26
Godkväll eller vad man nu ska säga.
Är grymt lättad över att imorgon är sista jobb dagen för den här veckan, nästa vecka blir det bara jobb onsdag o torsdag :) känns behövligt med lite ledighet..

Har ju jobbat hela helgen så det finns inte så mycket att uppdatera om för tillfället. Slänger in lite snygga bilder på mig och min darling Wilsson från förra fredagen, fan vad vi är snygga!


HOT HOT HOT!


Det tar typ 10 minuter för varje bild att komma upp så det får bli fler på måndag :)
Puss

Off to work

2010-02-22 @ 12:27:23
Blir tyvärr inga bilder från i fredags idag, jag har haft en jobbig morgon men ska iaf strax ta arslet ur vagnen och röra mig mot jobbet! Är ju grymt soligt ute , så jag tror att solbrillsen får åka fram ;)

Ska på ansiktsbehandling på Jennys skola imorrn, ska bli great ! :D Puss då

Stupid little girl, don't think the thaughts your thinking, they are disqusting..

2010-02-21 @ 23:22:29
Och ja jag vet, bloggtorka ggr 1000.. men som sagt jobb (som det har blivit rejält mycket av på senaste..) och familj/vänner går alltid före bloggen. Har den ju egentligen mest för att skriva av mig, ibland om djupa saker och ibland om helt onödiga ytliga saker som t.ex. vad jag hade på mig igår eller shopping fynd jag gjort. Men vem vet? Jag kanske inspirerar nån lonley ass bitch out there ;)

Har hur som haver jobbat som en GNU i tio dar. Och har precis avslutat min lediga helg, känns sisådär vill jag lova.. Men men what to do? Har iallafall en fullspäckad vecka framför mig:

Måndag: Städa rummet - leta lägenhet - jobb 14 sovjour.
Tisdag: Jobb sovjour 8.30 - hem till sandra och fika/äta frukost - simma - åka hem till babe.
Onsdag: Jobb 14 sovjour.
Torsdag: Jobb sovjour 8.30 - hem och slappa - simma - fixa mig - akter med Sandra (sova över)
Fredag: Fika/Lunch med Sandra - hem - jobb 17-21 - sova.
Lördag: Jobb 10-21 - sova.
Söndag: Jobb 8-17 - middag med Sandra i stan <3

Nu i helgen har jag iallafall hunnit med att fira Sandra som fyllde 19 i fredags, blev middag och vin hemma hos henne. Sen mötte jag upp babe som gjorde mig sällskap under natten. Tog det jävligt lugnt på lördagen, kollade film/tv och sov, var jäkligt trött och hade typ feber. Men vid strax efter nio ringde Jessica så då blev det tåget till Viggbyholm vid elva tiden hem till Coffe :) Drack vin och babblade en massa, babe var sjukt trött så vi tog en taxi hem till honom vid två tiden. Blev en lugn morgon/förmiddag innan jag skulle ta mig till berga. Alla tåg var inställda så det var bara att stå och frysa ihjäl i en halvtimme innan ersättningsbussen kom, och den jäkeln tog 45min att åka med till berga, sen fick jag självklart vänta tjugo minuter innan 622 gick hem till mig. Sen var det bara att snabbt som attan klä på sig varma kläder hemma för att bege mig ut i snörusket igen och ta bussen ner till centrum och promenera hem till gudmor. Min gudmors dotter fyller nämligen 14 idag! Grattis! Och vi har alltid varit som syskon så det är klart man kommer på kalas :) Blev middag och fika men jag var minsann duktig och drack bara kaffe till fikat och skippade tårtan - stolt ;)

Borde egentligen sova snart så att jag är utvilad imorrn, är inte helt frisk, snorar som tusan. Men of course har jag glömt min mobil laddare hos wilsson så nu laddar jag mobilen via datorn och då kan jag ju inte stänga av på ett tag .. Men men, ska försöka lägga in bilderna från i fredags så kommer dem upp antingen senare i natt eller imorrn innan jobbet!

Puss

Give me courage

2010-02-16 @ 10:58:06
Försökte faktiskt blogga igår kväll men nehej då är det klart att blogg.se ska fucka sig.
Nu gick det iaf att logga in även om sidan fortfarande ser helt mongo ut..

Har jobbat som en gnu och kommer göra det till på torsdag. Fredag blir det middag hos Sandra som fyller 19! Och sen får jag sovsällskap av min man :) <3

Måste ju passa på att säga grattis till min fina fian som tog körkort igår ! :D Ska ses på en fika lite senare :)

Fick äta frukost idag för första gången på 2 veckor! Fast jag kunde inte äta upp hela omeletten, det var faktiskt inte speciellt gott heller.. Skulle lätt kunna fortsätta med bara pulver i en vecka till, men det är ju inte så himla hälsosamt så frånochmed nu är det frukost + pulver som gäller i ungefär en vecka till. Har planer på att simma med Wilsson innan jobbet, annars får det bli en promenad. Behöver ju röra på fläsket om det ska hända nått! Har iaf gått ner 4 kg på dessa två veckor :) Är super glad och det tillochmed känns i hela kroppen, mami sa att man såg skillnad i ansiktet? Det är inte något jag själv kan se men det är väll så att jag som ser mig själv i spegeln varje dag inte ser sånt. Nu fortsätter iaf kampen mot en hälsosammare livsstil och en kropp jag trivs i . I can do it!

Tomorrow it's wednesday

2010-02-09 @ 23:35:34
Borde egentligen sova med tanke på att jag ska upp halv sex imorrn bitti, men nej en liten stund till får det bli.
Ska iallafall ta en promenad hem till Maria imorgon när jag har mitt "glapp" mellan jobbpassen. Blir väll fika och babbel om jag känner oss rätt ;) Ska iaf bli trevlans, träffar ju inte darling så värst mycket nuförtiden :( Men det blir väll så.. hon pluggar, jag jobbar, tränar och har ju nyligen även skaffat mig en man, då är tiden svår att fördela jämt på alla vänner tyvärr. Men nu ska vi inte deppa, får ju träffa honey imorrn :) <3

Ska även simma med Wilsson runt lunch tid, fy satan vad duktig jag känner mig ! :) Pepp och beröm till mig själv! Satsar stenhårt på "beach 2010" haha, eller ja tills dess har jag nog inte hunnit komma i den form jag vill men jag kommer vara en god bit påväg :) För övrigt kunde jag inte hålla mig borta från vågen idag heller.. -3 kg på en vecka! Jag gillart.

Sov gott sweethearts <3

Don't chase it, don't search for it, just wait and let it come to you..

2010-02-09 @ 11:59:37
Goddagens,
vaknade för 1 ½ timme sen, me love sovmorgon ;)
Hade inte tänkt ens lyfta en tå förens jag måste get ready for work. Just nu tänker jag bara dega i sängen med laptopen på magen och invänta Wilsson som ska komma  på fika strax efter ett :) jihaa, sällskap !

Fick ett sms imorse av chefen, hon undrade om jag kunde ta sovjouren mellan fredag-lördag, javisst säger jag. Så jaha, då blev det ett killerpass från fredag kl 14 till lördag kl  21 , 31 timmar vill säga. Men jag jobbar ju ändå som sagt i tio dagar i sträck nu so why not make the most out of it!

Funderar starkt på att ta ett fotbad, my feet are disqusting .. eller njae men de skulle nog behöva bli lite ompysslade och kanske få sig lite nagellack också, maybe I will go with black? Hum, aja har ju iaf en timma att fördriva innan Wilsson kommer, så det är väll bara att sätta fart, undra bara vart fotbadet kan ha gömt sig...

Linda Furtenbach

work-a-holic

2010-02-09 @ 00:21:25
Jaha, här ligger man ensam i sängen, uttråkad och utan sin man . Som jag för övrigt inte kommer att träffa fören på söndag, dvs en VECKA .. stört länge. Kommer få allvarliga problem och sömnbrist om jag inte ska få ligga ihoptryckt med min björn och lyssna på hans snarkningar precis i mitt öra. Har iåfs köpt sånna där breahte right till han, först blev han lite förnärmad, men sen provade han och det funkade förfånansvärt nog :) Fast på nått sätt är det lite små charmigt och mysigt att höra han snarka, fast nackdelarna överväger - det är irriterande, sömnhämmande, störande, jobbigt.. yeah you get it.

Har by the way blivit grinig och överdrivet känslosam de senaste dagarna, måste bero på mitt icke existerande mat intag, dvs min jädra pulver diet (som håller på i en vecka till, sen får jag äta frukost !! kan lova att jag räknar dagarna...), jag börjar gråta om mamma säger att jag är duktig som håller min diet, jag börjar gråta om ett tv program tar slut för fort, eller om det inte finns något bra program att titta på. Dessutom tänker jag på mat konstant, brieost o salami mackor, chips, mc donalds, pizza, äggmackor, ben&jerrys.. Usch , this is pain. Men fy skam den som ger sig !

Har i allafall kännt mig duktig idag, började med att städa rummet, sen simmade jag med Johanna och Jessica o sen diskade jag även allt fin porslin som förbrukades i lördags. Sen har jag nog bara mest varit allmänt deppig, tittat på 2 ½ män och Glamourama.

Tomorrow the hellweek starts, eller rättare sagt jag ska jobba 10 dagar i sträck.. kan inte en försöka vara entusiastisk över det faktiskt, jag gillar mitt jobb och jag gillar klirr i kassan.. men nej tio dagar is too much, kan väll få va ledig nån dag kan man tycka. Men nej, nu ska jag inte sura över det! Blir en bra lön sen som jag kan spara till Thailand resan som jag hoppas blir av om nu min man får ledigt och har råd vill säga. Sen har jag ju faktiskt siktat in mig på det där jädrans körkortet också, så det kan ju vara bra att ha pengar till det också!

Kanske kan man hinna med en fika med Wilsson innan jobbet imorrn, ska nog gå att klämma in! Men nu ska jag bädda ner mig och få min skönhetssömn (inte för att jag behöver den, är ju redan så vacker! men ändå)

Go fuck yourselfs ! Puss

Monday

2010-02-08 @ 10:57:11
Blev nyss väckt av Johanna som ringde, men det var väll kanske lika bra att gå upp :)
Ska iaf simma med henne sen, vid två tiden. Måste verkligen städa rummet innan .. usch.

Slänger upp bilder från lördagen senare, Puss

-2

2010-02-05 @ 16:01:57
Kom nyss hem från en långpromenad, hann även förbi farmor på en fika.
Hade ju egentligen inte tänkt väga mig fören om två veckor (eller ja den 16 feb) men kunde inte hålla mig, och ka man tänka sig -2 kg på 3 ½ dag !!! HAPPY :D

Ska iaf snart hoppa in i duschen, måste bara dricka upp min shake först. Sen blir det hem till madde med sweetie och titta på när de två äter middag :P Vill man vara fin får man lida pin heter det ju..



Kisses <3

A weekend free from work

2010-02-05 @ 00:16:12
Hemma . Blev en fika hos Sandra efter jobbet, mys :)
Helgen är planerad, känns bra! It's going to be a great weekend .

Är äckligt sugen på att fixa iordning mig, ja ni vet. Kläder, smink, hår, accesoarer, skor.. Har starka funderingar på att inviga min nya spetsbody på lördag, med en svart bh under, midjekjol, svarta nylon strumpbyxor och halsband.. sounds georgeus in my ears ;)

Blir iaf mys med älsk imorrn , miss you babe ! Lugn fredag - jag gillart!

Puss

Nutrilett shake

2010-02-03 @ 00:10:41
Hejsan hoppsan, har precis krupit ner i sängen efter en låång varm dusch !
Har förövrigt från och med i dag börjat med Nutrilett Shake som ska ersätta alla mina måltider i 2 veckor, därefter blir det Shake + GI mat som gäller ett tag framöver. Har även hunnit med att vara hurtig, tog en promenad i rask takt med Wilsson och Jimmy i 75 min :)

Imorgon blir det simning på dagen med Wilsson och sen jobb 16-21. Tror nog nästan att jag ska åka hem till sweetie efter jobbet.. även om det blir sent. Sov där i natt , myys :D <3 Men nej, dags att sova. Pussar


Jimmy is walking

Sexy Wilsson

Snyggast ! ;)

New Nails

2010-02-03 @ 00:01:24

Pissig kvalité , men det glittrar för mycket så bilden blir inte skarp.
Är iaf sjukt nöjd! Grr.. they're so sexy ;)

Shopping in Kista

2010-02-02 @ 23:58:52
Som utlovat, bilder på mina shopping fynd i Kista ;

Var bara tvungen att köpa den här t-shirten, haha. New Yorker 99:- (köpte även en till t-shirt, rosa med ett spöke på men den är dock i tvätten)

Mina skofynd. Svarta heels från DinSko 99 (!!) :- Rosa tygskor H&M 129:-

Helsvart body Monki 80:- ? Spetsbody BikBok 199:- Svart kjol + blommig kjol Monki 75:- st.
Randigt linne BikBok 2 för 149:- (köpte ett svart också) Grå tröja med nitar BikBok 399:-

Rosa bh H&M 149:- (köpte en likadan svart, men har den på mig hah) Väska med nitar Bianco 350:-
RFSU intim serie ca. 200 :-