Hos hanna :)

2009-05-27 @ 19:10:39
Sitter hos Hanna , ska strax gå ner och möta madde o marcus på statoil , de små tokarna har vart ute å seglat i den här blåsten ! Var på jobb intervju idag , fick jobbet ! Wiie , ska prov jobba nästa fredag , ska bli skit kul . Skönt att slippa fundera på jobb . Well well , är super dålig uppdatering just nu pga att vårat internet är fucked up så det lär dröja innan jag bloggar varje dag igen , men det kommer det kommer ! So long fuckers

Love,
Linda Furtenbach

Sommarvärme

2009-05-25 @ 16:47:13
Sitter hemma hos Wilsson och dricker kaffe med henne, jenny och sarah :) Var i skolan en snabbis och lämnade in datorn sen satt jag, jessica o johanna hemma hos jessiie och solade . Har bränt mig på ENA armen ^^

Tog en fika med jenny och johan på grand café också . Trevlans . Vädret idag har ju varit helt underbart , jag o wilsson funderar på att ta några öl ikväll , typ sitta vid kanalen i kvälls solen ! Någon som är på ?

Love,
Linda Furtenbach

Multibrännboll o öl

2009-05-21 @ 19:27:11
Sitter hemma hos wilsson och har precis sminkat mig , väntar på att tiden ska gå lite fortare så att vi kan gå ner till tommys och äta god middag =) Har suttit här i stort sett hela dagen och fixat mina naglar , blev skit snyggt !

Efter middagen ska vi iaf spela multibrännboll på ängen vid wilsson , det blir jag, wilsson, maria, sarah, jenny , johanna o hampus . Sen kanske hanna, thomas, tommy och fredde också ska va med . Fasar bara inför att jag ska upp jätte tidigt imorgon för att vara hos tandläkarn halv nio ... jobbigt . Men men , får väll sova senare på dagen eller nått . Puss sålänge

Love,
Linda Furtenbach

Nattdopp, cider och jag har aldrig

2009-05-20 @ 17:01:52
Hemma , sitter och försöker plugga på min jävla samhällskunskaps hemtenta .. som skulle vara inne igår . Går inge vidare , mycket roligare att fördriva tiden med att läsa andras bloggar och bara lite slött knappa runt på internet . Nej , inget av det är speciellt kul . Ska iaf snart röra lite på arslet och ta ut stor bebisen på en promenix . Sen ikväll hade jag o wilsson funderingar på att sitta hemma hos henne med tända ljus och spela kort eftersom att vi hörde att det ska bli åska ikväll . Fast just nu ser det rätt dött ut på åskfronten , en massa sol istället =)

Igårkväll bestämde iaf jag,wilsson o jimmy att vis kulle grilla uppe hos han så vi gjorde det, super gott som vanligt! Sen åkte vi ner till isättravik hamnen och kollade på hans papis nya båt , fast ja o wilsson satt mest i solen o drack öl =) Sen när vi kom hem igen så fick jag o wilsson ryck och skulle bada näck i sjön , iiih vad kallt det var ! Men kul som fan , blev en varm dusch efter och sen blev det "jag har aldrig" i några timmar innan jag rå slocknade i sängen , härlig kväll .

Love,
Linda Furtenbach

Hos Jenny

2009-05-19 @ 12:54:03
Har pecis blivit torterad av Jenny , hah nej då men hon var snäll och noppade mina ögonbryn =) Behövdes , såg ut som wolverine .. Hur som helst så vaknade jag upp imorse med en mysig människa bredvid mig , sen mötte jag upp maria och följde med henne till ungdomsmottagningen för att hon skulle ta ut sin p-stav , men nej då hade den som bokade hennes tid trott att hon ville prata om att ta ut sin p-stav .. suck . Men men , hon fick en ny tid iaf . Sen tog vi bussen hem till Jenny och har druckit kaffe , fast maria åkte hem för ett tag sen .

Så nu funderar jag och jenny på vad vi ska hitta på .. tycker att det kunde ha varit sol idag så hade man kunnat bli lite brun kanske , men nej då ska det va grått och trist . Hoppas fan att det är fint väder på studenten ! Det är ju bara ca. 2 veckor kvar =) jippie , ska bli så himla kul . Få slippa skoläcklet . Fast slippa och slippa , jag har iåfs anmält mig till att plugga upp religion, psykologi och matte B i sommar .. kändes som att det ändå var ganska viktigt. Duktig flicka , haha

Love,
Linda Furtenbach

The weekend

2009-05-18 @ 09:08:40
Godmorgon alla glada !
Skola som vanligt .. Har iaf haft en skön och trevlig helg . I fredags var jag med Jessica o Konny , vi körde runt i hans merca och så var vi uppe en sväng hos adde o josefin , sen träffade vi en gammal  vän .. Lördagen var lugn , solade nere vid sjönära , eller ja sjöbryggan som det heter nuförtiden, med jessica, malin o maria . Sen fikade jag med Wilsson på hennes jobb innan jag blev hämtad av jimmy och kollade melodifestivalen med han och danne . Sen skulle ja o jimmy hämta sara o janne på långholmen .. det vart en helvetesfärd , jimmy skrek på janne i telefon som var lite full och jag läste kartan och skrek att vi skulle åt helt andra hållet , haha . Men vi kom iaf till berga halv fyra på morgonen . Och igår så va rjag med maria , vi gick ner till sjöbryggan igen och solade och picknickade med malin , sen åt vi middag hos mig och promenerade hem till jesper, drack te, kollade parlamentet och lite halvt på Dejá Vu .

Ja det var väll en sammanfattning av min helg . Sitter som sagt i skolan och tråkar , funderar på vad man ska hitta på att fota idag .. later

Love,
Linda Furtenbach

PK i solen , japp det är sommar !

2009-05-15 @ 11:20:36
Nu måste det verkligen vara sommar , iaf en början på sommar ! Jag, Jessiie o Johanna har precis suttit ute i säkert en timme av lektionen och druckit power king . Verry nice =)

Och nu sitter vi och kollar på Shan tha Man , håller på att kissa på mig av allt skratt ! Är iaf lunch om tio minuter och sen är dagen slut . Bara tre dagar kvar i skolan nästa vecka sen är skiten slut ! Wiiie

Love,
Linda Furtenbach

Morning

2009-05-15 @ 09:11:42
Kom nyss till skolan med Jessica , är inte pigg idag inte ..
Gårkvällen blev lugn , solade med Jenny sen svängde vi förbi Grand Café för att ta en varsin cola och sen bar det av hem till Wilsson för en kopp kaffe =) Kom hem vid tio tiden , kollade på Gordon's Kitchen Nightmares , fick ett skrattretande samtal .. haha . Läste lite och sen slocknade jag ganska fort .

Så idag är det då fredag , vad fasen ska man hitta på idag då ? Lär väll som vanligt inte hända så mycket .. ska försöka att inte dricka ikväll iaf . Puss sålänge!

Love,
Linda Furtenbach

Bestämmer själv

2009-05-14 @ 14:55:24
Nej , nu har jag och johanna bestämt oss för att sluta . Det är ändå ingen här och vi gör naada !
Tänkte bara passa på att tillägga att johanna är väldigt sexig idag ... not :P



Fast jag ska inte säga så mycket ^^ ...

Love,
Linda Furtenbach

Pictures by Furtenbach

2009-05-14 @ 14:01:47



Company

2009-05-14 @ 11:31:10
Johanna kom nyss till skolan ! =) wiiie sällskap , hah.
Tänkte att jag ska gå hem efter skolan och plugga , japp jag ska plugga . väldigt ambitiöst .. Fast först ska jag nog fråga Johanna om hon vill dricka te och snacka skit . Vi har ju alltid så trevligt =)

However , tycker att det är respektlöst att lägga upp bilder på internet på andra människor där de gör "privata saker" , jag jag pratar om dig Tobie . Jag har inget att bli arg för eftersom att det inte är jag på bilderna men jag tycker att man kanske borde tänka sig för först . Jag kanske ska ta och lägga ut lite bilder på folks privata delar .. bara för att det är kul och jag kan! Eller inte , jag har ett samvete.


Provocerande?


Love,
Linda Furtenbach

Torsdag - skolan

2009-05-14 @ 10:34:39
Nu sitter man här igen och tråkar på UF lektionen .. suck . Hade prov imorse men försov mig så jag ska få göra det lite senare . Ska försöka övertyga läraren om att jag ska göra det på måndag ..

Hade en disskution med papi i måndags om att jag borde göra vissa ändringar i mitt liv . Så nu har jag bestämt mig för att start over

1. Sluta röka
2. Ta körkort (får det betalt om jag slutar röka + bil)
3. Plugga upp det sista nu innan studenten
4. Dra ner på mitt alkoholintag , endast dricka vid speciella tillfällen
5. Hjälpa till mer hemma med städning/disk mm.

Så nu ska det bli ändring ! Har kommit fram till att mitt liv inte kommer att hålla i längden om jag fortsätter som jag gör. Och nu till helgen ska jag börja med Nutrilett diet också , är så jävla trött på att se ut såhär . Jag mår bara dåligt så fort jag tittar mig i spegeln, provar kläder eller liknande . Orkar inte ha det såhär , nu är det dags att ta tag i livet och bli vuxen någon gång.

Hoppas att ni ska gilla min nya mer ärliga och personliga blogg , kommer såklart fortfarande skriva om allt jag tidigare har gjort men även försöka ta upp viktiga saker som jag brinner för och känner att jag vill dela med andra. T.ex. så dricker dagens ungdomar alldeles för mycket alkohol , eftersom att jag själv sitter i just den sitsen så vet jag precis vad jag pratar om . Nu låter jag kanske som en moralkärring , men jag tycker bara att vi kanske borde försöka göra lite mer aktiviteter utan alkohol typ bowla, gå på bio, laserdoom . Det ska iaf jag försöka lägga pengar på istället för att dricka alkohol 3-4 ggr i veckan . Jag har inte tänkt att bli nykterist men det känns ganska meningslöst att bara dricka sig full för att det är fredag , då dricker jag hellre om det verkligen händer något , en stor fest, någons födelsedag eller nyår osv.

Love,
Moraltanten ^^

And here we go again

2009-05-13 @ 21:58:23
Jahapp , då var det dags för en ny blogg . Den förra medförde vissa komplikationer ^^ hum
Sitter iaf hos Maria nu men ska ta och gå hem alldeles strax . Får bli mer bloggande imorgon i skolan . Natti natti

Love,
Linda Furtenbach

Välkommen till min nya blogg!

2009-05-13 @ 21:56:06