Dagen före

2010-12-23 @ 14:24:42
Som tidigare sagt så tycker jag att det är så j*vla tråkigt att blogga utan bilder, men jag fattar inte hur jag ska lyckas få upp bilder när jag mobil bloggar? Telefonen vill inte riktigt samarbeta med mig.. Men eftersom att jag får klagomål på att jag inte uppdaterar så känner jag mig lite tvungen att göra det lite då och nu. Sitter på jobbet, 40 min kvar tills jag och Jessica ska bege oss till Täby C och svettas, brottas och gripas av julklapps panik tillsammans med resten av halva Sveriges befolkning.. tänk att jag lovar mig själv varje år att "nästa år ska jag vara ute i god tid" men är jag det? Nej! Alltid samma visa.. Men vem vet, kanske kan jag lyckas uppfylla mitt löfte nästa år ;)

Seeeegt

2010-12-20 @ 19:37:15
Ligger hemma i soffan med Elinn och kollar på tv.. är äntligen ledig imorgon, wohoo! Blir nog bara en lugn dag, kan behövas det också . Men nej nu blir det en cigg på det här sen är det dags för Ung & Bortskämd ! :)

4:e advent

2010-12-19 @ 09:31:47
Jaha, nu sitter man på jobbet igen! Ska jobba till 21 ikväll som vanligt, sen blir det även jobb nästan hela nästa vecka, är ju iaf ledig på julafton. Blir jul hemma hos Mami o Papi med tjocka släkten från mammas sida. Sen blir det väll en svängom på Tommys som vanligt ;) Kan nog flirta med mig nästan alla kusiner tror jag , ska bli kul! Måste hets handla julklappar på torsdag efter jobbet.. känns inte helt okej men vad gör man inte.. Men nu är det dags att väcka det sovande barnet och få i han lite frukost, blir en lugn dag på jobbet med en massa mys, mjukis dressen är på och jag känner att det kliar i fingrarna så det blir nog till att baka någonting :)

Just because

2010-12-08 @ 01:56:46
Bara för att Elinn tjatar så blir det väll lite update då.. Har lovat att börja blogga ordentligt igen så fort jag fått igång internet på datorn, att mobil blogga blir ju så tråkigt utan bilder! Men men hur som haver så har jag haft en helt störd party helg, grymt roligt! Var även på julbord med jobbet igår nere på Gröna villan i Österskär, smaskig mat och trevlig efter fest med bästa arbets kollegorna! Kom hem strax före fyra igår natt och sov fan till klockan fyra idag på dan, helt stört! Har för övrigt också hämtat ut mina 3 par nya skor idag! Wihoo :) Blev te Drickning här hemma nu mitt i natten med Elinn o Fia , men nu är det dags att duscha och sen bums ner i en ny bäddad säng - myys !