Ganska sådär väldigt trött..

2009-08-26 @ 01:44:06
Äntligen hemma! Känns som att min säng har skrikit efter mig hela kvällen =P Och ändå så sov jag jävligt länga imorse..hum.

Jaja, kom iaf nyss hem från täby. Tog med mig Wilsson hem till Sophia för att sy in hennes extensions, fan vad pillrigt det är! Men det blev iaf fint tycker jag, hoppas att Sophia blev nöjd också. =)

Annars har jag inte gjort något speciellt vettigt idag, var nere vid Jimmys båt ett tag, sen så lagade jag o wilsson lax och potatis med romsås till middag <3 mums mums! Mycket kaffe drickande idag igen..
Ska jobba ett mördarpass imorgon på 20 timmar.. börjar klockan ett imorrn och slutar nio på morgonen på torsdag..pain. Men men, jag tror iaf att jag får sova under natten? Så isåf så är det ju inte så himla farligt iaf ! =) money money money

Nej nu kallar JohnBlund! Bäst att lyda honom.. sussa gott sötnosar<3 Puss på er

Haha, hurtbulle!

2009-08-25 @ 00:10:34
Jahapp
, ligger nerkrypen i sängen med laptopen i knäet, är grymt trött..
Gick upp åtta imorse (fast jag är ledig) för att möta jessica nere i centrum vid nio. Hon var nämligen en ängel och följde med mig till lättakuten ! Var tvungen att gå dit då ja har fått ögoninflammation.. suck! Ser ut som ett jätte rött mongo öga, och inte får jag sminka mig fören på typ söndag!? Och äckel salvan/dropparna svider häst balle ! Japp, bara så att ni vet alltså.

Annars har jag fikat väldigt mycket idag =) kaffenarkoman ^^ javisst

Sen var jag världens hurtbulle och gick en jävligt rask promenad i en timma! Wihoo vad jag är stolt över mig själv. Keep up the good work girl ;) Och imorgon ska jag följa med Wilsson o Jimmy ut på promenad också, trevligt med sällskap, fast jag har iåfs inga problem med att gå själv med min musik ! =P Whatever.

Är bara tvungen att avsluta det här inlägget med ett jätte sött uttryck Sophia skrev till mig idag!
Pussilago <3 (var det inte übergulligt!!?!) hihi

Can't stop crying..

2009-08-21 @ 03:57:34
Det började kännas lite bättre, kopplade bort tankarna en stund med meningslöst surfande..
Men så stockade sig gråten i min hals igen och ögonen fylldes med tårar. Jag känner mig så hjälplös, vill så gärna finnas där men vet inte hur jag själv ska hantera situationen. Vill bara ha dig här. Du betyder massor massor massor min älskade vän<3 Talk to me baby..

Fucked up..

2009-08-20 @ 23:53:07
Allting blev uppochner.. jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vem jag ska vända mig till.. alla frågor bara snurrar runt
jag vet att allt är lugnt, men jag kan ändå inte sluta gråta och vara orolig. Lär väll bli en rätt sömnlös natt..

Du betydde visst lite mer än vad jag trodde... <3

Kvälls/natt inlägg :)

2009-08-17 @ 01:13:48
Ligger i sängen och kollar runt på datorn, har snott en massa bilder från facebook ;P

I fredags var jag,jimmy,wilsson,madde o marcus ute och seglade mitt i natten ! Vi började inte grilla maten fören tio i tolv.. hah. Roligt hade vi iaf =) Sen dagen efter när jag,jimmy o wilsson skulle åka hem så gick det väll inte direkt som vi hade tänkt oss... motorn la av och det var vindstilla i över en timma... men till slut kom vi hem iaf. Puh. Annars har jag inte gjort speciellt mycket den här helgen, drack lite bira med sandra,jessica,sophia o  tove igår , sen snålade ja o jess skjuts hem till henne och satte oss och babblade skit och åt smörgåstårta =P hah . Så idag har vi bara gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Fast jag har iaf färgat jess hår , skit fint om jag får säga det själv ;) Who's the best bitch!? Me of course , hahha

Är tvungen att använda min gamla telefon igen då laddaren till min Prada ligger hemma hos Brofjorden efter att jag sov där.. suck. Får ta och ringa henne imorgon och kolla om någon är hemma så man kan svänga förbi =) Sen hade jag faktiskt tänkt vara duktig och installera mobil programmet på datorn så att jag kan lägga in bilder från mobilen! Börjar bli rätt många nu...

Men just för tillfället får det duga med mina stulna bilder från facebook, lite bilder från vad jag har haft för mig i sommar och så ! Enjoy


Jag har solat och myst vid kanalen en hel del =)

Jag och mitt solsällskap på bryggan vid "Sjöbryggan"

Jag har haft mösspåtagning!

Skål! Mösspåtagning

Nästan hela klassen (mösspåtagning)

Lilla jag på studenten, påväg till Tommys

Utspringet på studenten!

Mysat och druckit öl med Sophia har jag hunnit med =)<3

Haft super mysiga kvällar med mina tjejor!<3

Ätit en massa mysiga middagar med mina älsklingar ! =)

Druckit öl och haft galet kul o mysigt i Rättvik !

Druckit ännu mer öl =P

Umgåtts med Sweetie<3

Druckit lite mera öl...

Solat och badat =)

Öl,öl,öl...

Lekt akrobat med Johanna och hennes mamma =P haha

Ja det var väll en ganska bra sumering av min sommar! Förutom detta har jag som sagt även seglat och åkt på lyxkryssning, jobbat arslet av mig och bara haft en super härlig sommar!! =)
Och nu håller vi flickor på att planera vår resa till Alanya i Oktober !!! Wiiie, jag hoppas på att alla åker med och att vi kan genomföra bokningen direkt efter löning =) Men nej, nu får det vara nog för idag. Ska ha möte med min chef imorgon också, hoppas på mer jobb till hösten! Wish me luck =)

Love,
Linda Furtenbach

Stillsamt

2009-08-10 @ 00:00:55
Äntligen är det lugnt och skönt här i huset, blev en del spring och omnattning fram till tio.. men som sagt nu är allt tyst.

Satt och funderade över en sak en nära vän nämde för några dagar sen ; jag vill ha någon att dela allt med, jag känner mig ensam.. I ett tappert försök så sa jag så lugnande jag kunde att det kommer, det kommer med tiden. Till svar fick jag; men jag orkar/vill inte vänta..
För mig har det alltid varit så att jag bara tänker att äsch det kommer, men egentligen är det väll en ganska idiotisk tanke? Varför inte leta runt lite, kolla lite extra, ligga ute på marknaden helt enkelt. För oftast är det ju faktiskt inte som i sagorna att drömprinsen kommer ridande på en vit häst och tar en med storm.. nej, lite får man nog allt kämpa. Och visst kan det vara så att man kan träffa en helt underbar människa genom bara en slump. Men chansen att göra det ökar ju betydligt om man själv anstränger sig och försöker träffa nya människor och besöker nya platser. Fast det är väll så att vi är för bekväma/rädda för att göra det.. inte vet jag, men det tål iaf att tänkas på.

Jaja, vi får se om Wilsson och gänget dyker förbi på en nattlig cigg, skulle vara attans trevligt iaf ! Ciao bellas <3

Officielt en nörd..

2009-08-09 @ 21:32:59
Jobbet. igen.. har ännu en lång vakande natt framför mig.
Det är iåfs ganska skönt att jobba natt, lugnt och stillsamt (förutom när det springs omkring..) men efter ungefär halva natten börjar både tv:n och datorn att bli vääldigt tråkiga. Fast då finns ju alltid städningen kvar, men det är väll inte det roligaste som finns direkt.. men det håller en iaf vaken.

Pratade nyss med Wilsson, hon o jessiie skulle dricka öl.. nej jag är absolut inte ett dugg avundsjuk. Men men, sa iaf att de får tamefan dricka öl med mig imorgon också! :)

Imorgon kommer mariababe hem från cypern! Brun som en pepparkaka lär hon vara.. suck. Jag har mycket solande att ta ikapp den här/nästa vecka. Ska iaf bli kul att träffa darling igen . Och dessutom kommer Johanna hem från Norrland imorgon också =) Två flugor i en smäll !

Well, ska väll återgå till mitt tv tittande. Puss sålänge

Haha , inte igår!

2009-08-07 @ 06:53:58
Jahapp , här sitter man på jobbet klockan sju på morgonen .. slutar om en timma ungefär . Har jobbat min första vakande natt och var ganska nervös de första timmarna men det släppte och allt har gått jätte bra! Så om inte allt för länge får jag ta bussen hem och gå och läga mig.. känns inte så lockande att sova bort hela dagen men jag jobbar vakande i natt igen så jag har inte så mycket val direkt..

Men jaha , inga stora förändringar sen sist .. skönt att skolan är över och att jag äntligen kommit in i arbetslivet. Det är väll istort sett det jag har att säga för tillfället. Funderar på om jag ska kika om det finns någon smörgås jag kan knapra i mig..

Love,
Linda Furtenbach