One glas

2010-10-29 @ 22:22:01
Ett glas (dock stort.. haha) vin efter jobbet är dröööm gott ! Bara få sitta och fundera, filosofera och bara vara en stund, själv, alldeles själv. Det behövs ibland vill jag lova.

Har en inte så awsome jobb helg framför mig.. + att det verkar som att ALLA andra partajar idag, suck.. Och när man själv är ledig nej då ska alla bara vara hemma "och ta det lugnt" Bläääää !!! Men men, har ju iallafall en ruulig helg att se fram emot nästa vecka ! Tjej kväll på fredagen och Halloween party/födelsedags firande på lördagen ! Wiiiieee :D DET är Awsome ;)

Sitter iallafall och väntar på att bästa sambon ska komma hem, blir väll ett till glas vin skulle jag gissa på och babbel som vanligt, sen väntar sängen.. snart dags att gå upp igen :/

Var hos Mormor och födelsedags fikade idag, fast hon fyllde i onsdags, men ska ha middag imorgon och då kan jag ju inte komma så det fick bli idag ! Var trevligt som vanligt, blev bjuden på kaffe och äppelkaka , mums!
Men nej, nu blire ett till glas på det här! Puss

The day off

2010-10-25 @ 17:07:22
Hemma . Har varit nere i centrum en sväng med Madde, Maria och lilla Micke :) Sen blev det kaffe och skitsnack hos Maria ! Ska ta och röja upp här hemma innan jag o Fia ska till Willys och handla lite. Sen blir det hämt mat och film med Tommy :) Skönt att bara vara ledig och få slöa lite .

Jul jul stråålande juuul !

2010-10-22 @ 11:24:57
Snacka om att man fick julkänslor när man vaknade och upptäckte att det snöar :D Vill ha jul NU ! Jaf och Fia ska handla en jädrans massa julpynt och göra super mysigt här i vår (iåfs redan mysiga) lägenhet ! Det blir riktig julgran, julstrumpor, blinkande lampor, tomtar, änglar och dessutom ska vi i år ge oss på att göra egen janssons frestelse, julskinka, knäck, lussebullar, pepparkakor, ischocklad o dyl. Hela kåken kommer dofta JUL :D Åh, gud så mysigt, nu kan tiden gå lite fortare tycker jag ! :)

Ska iallafall pulsa till jobbet med Tommy om en timma, blir jobb 13-21. Sen blir det väll hemfärd och bara mys i soffan innan det är dags att tänka på refrängen. Working all weekend long.

Men nehe, om man kanske ska äta frukost och göra sig iordning, tjing!

Kaffe - you make my day!

2010-10-21 @ 13:45:11
Sitter hemma hos Maria nu igen ! :) Har druckit massa kaffe som vanligt och snart blir det ännu mera kaffe nere i centrum. Sen ikväll är det dags för jobb 17-21, sen blir det väll en lugn kväll skulle jag tro..

Står i valet och kvalet över det mesta i livet just nu känns det som, har extremt svårt att fatta några beslut överhuvudtaget. Hela livet ligger just nu i något sorts "mellanläge" , det går varken framåt eller bakåt, det står mest still. Kanske lika bra innan jag vet vad jag vill. Men jag störs av den gnagande känslan inombords , som ett monster som snart kommer bryta ut från sitt skal, kanske en ljus uppenbarelse om hur jag ska/borde göra, eller en mörk våg av alla förtryckta känslor. Vet inte riktigt hur det blir om jag släpper ut allt, är väll därför jag inte vågar, jag är rädd.

Lunchtime

2010-10-14 @ 13:57:45
Har precis ätit lunch och druckit kaffe med Maria o Madde :) Trevlans !
Och snart så blir det promenix hem för att fixa Dinahs löshår och laga korvstroganoff till middag , mums ! Skönt att komma hem till en nystädad lägenhet, ja o fian hade storstädning igår och upptäckte att vi faktiskt hade en väldans stor balkong , när alla kartonger var borta ;) Men nu är det iaf fint igen , får även en välbehövd sopkvast av Fias mamma idag, katt(jävlarna) skvätter tonvis med sand utanför lådan så man går runt och är grusig under fötterna konstant och man orkar inte riva fram dammsugaren en gång i timmen.. Men som sagt, nu får vi en sopborste! Lovely :)

För övrigt är livet på topp, allt går framåt ! Min och Fias lägenhet har blivit jätte fin och jag trivs super bra, det tror jag att hon också gör :) Jobbet går också bra, är ju fastanställd sedan september och just nu så går jag en distans kurs om Dövblindhet, var i Norrköping förra veckan och lyssnade på föreläsningar , gjorde praktiska övningar och fick träffa alla som går kursen ! Hade ångest innan jag åkte dit men det var verkligen jätte roligt :) Så nu i ett halvår framöver så kommer jag att plugga via vårat kursnätverk eller vad man ska kalla det.

Men nu ska jag vara lite social här innan jag ska röra mig hemåt, lär väll blåsa bort på vägen hem med tanke på detta rusk väder ! Usch.