Överstökat

2010-04-25 @ 17:52:54

Jahapp, då var jobbhelgen slut! Grymt skönt, dock har den inte varit så jobbig eftersom att jag tog ledigt hela dagen igår. Hann med att storhandla med Mami i Arninge på både Willys, Rusta och bolaget. Dreglade över både båtar och bilar, åt en galet god middag hemma med mami, papi o jimmy, skrubbade rent båten och avslutade med att titta på film i min ensamhet. Idag har vi mest städat på jobbet, riktig vårstädning! Jobbigt, men fint blev det :)

Ska alldeles strax ta tummen ur arslet och börja packa, både inför malta resan och flytten. jag h-a-t-a-r att packa... suck.

Airplane problems?

2010-04-22 @ 23:08:05
Börjar bli lite smått orolig över flygtrafiken... kommer vi iväg till Malta ??? PANIK

Thursday

2010-04-22 @ 23:04:40
Kom hem för en timma sen efter att ha varit nere på Coco bar&café och fikat med Madde och Maria, sen åkte Maddeplutt hem och jag o maria solade på sunvideo, jäklar vad brun jag börjar bli! Härligt :D

Tidigare idag så åkte jag o wilsson in till Täby och mötte upp Sophia, Sandra o Madde . Vi var uppe i lägenheten och mätte en massa grejor, golvyta mm. Sen blev det en snabbis "fika" hemma hos mig med Fian innan hon skulle jobba och sen kom Maddebabe :) Vi lagade middag och bara babblade en massa skit, drack kaffe och tog vovven på en promenix. Härligt att få umgås med min älskade vän <3

Imorgon ska jag iaf ner till Papis jobb och välja ut golv till hallen i lägenheten! Sen kanske man förhoppningsvis hinner med en fika med Maria om hon nu har lust att vakna vill säga? ;) Sen är det dags för jobb 14-21 , kanske svänger förbi grillgänget efter jobbet och säger hej, kanske kan det även slinka ner en öl? vem vet. Men sen blir det hem och sova eftersom att det är jobb helg.

Pusspuss


Vin- ja tack!

Embraced

2010-04-21 @ 13:33:01
Hej hopp!
Har varit i Jennys skola tidigare idag och fått permanent fransböjning, blev skit bra! Och under tiden så fick jag både hand & skalp massage, great :)
Ska iaf jobba 16-21, även prata lite schema var det tänkt.

Sen imorgon så ska jag svänga förbi lägenheten och mäta lite, behöver kolla golvyta i hallen, fönsterbredd och annat tråkigt :P Men snart är det iaf dags för flytt! Ska bli grymt kul !!!!

Men nu blir det en kopp kaffe och en cigg ute i det trista vädret, Puss


Haha, jag o jenny på nyår 09/10

Livet leker vidare!

2010-04-21 @ 13:24:01

Allt känns bara för underbart, får man må såhär bra? Man börjar ju tvivla när lyckan håller i sig ett längre tag, runt vilket hörn lurar den brutala hemska verkligheten? Ingenstans hoppas jag, eller vet jag, för jag ska leva mitt liv, nu och inte sen. Ta dagen som den kommer, göra det bästa av situationer som uppstår, det är ett löfte till mig själv. Och det är klart att det finns motgångar.. som säkert de flesta vet är inte jag och jakob tillsammans längre. Men jag vägrar gräva ner mig! Jag tog det som en bitchslap och dagen efter när jag vaknade tvättade jag bort det onda, skrubbade bort smärtan. Det är klart att jag undrar, funderar och tänker, men tack vare att jag spenderade två år med mig själv så kunde jag bearbeta det ganska fort, jag har ju faktiskt ett eget liv, med eller utan partner.

Mitt liv

Monday morning, great start on a great day

2010-04-19 @ 09:40:32
Jahapp, här sitter man ute i solen på morgonkvisten och njuter! Väntar på att jag ska få sällskap av min baby Maria, då blir det kaffe och mys :)

Var på IKEA igår med mami o jesper och handlade sjukt mycket saker, väntar med soffan och tv bordet tills det är dags att flytta (dvs. om ca.10 dagar) men jag köpte allt annat som man behöver, man har ju för fan inte ett skit första gången man flyttar hemifrån. Så det blev bl.a: handdukar/kökshanddukar, soptunnor (kök+badrum), en rosa vattenkanna,bunkar, tillbringare, potatisskalare, rivjärn, osthyvel, durkslag, tandborst"ställ", tvålpump, skärbrädor, kudde+täcke, nya lakan, lampor, "matlådor", soffkuddar osv osv osv. Grymt roligt iaf! :D Var helt slut när vi åkte därifrån. Sen på kvällen blev det en kaffe och solarium med finaste Fian :) Perfekt avslut på en perfekt dag!

Ska iaf ner mot centrum vid tolv för att möta farmor och handla nya kläder till henne, allt 'är ju för stort nu när hon har gått ner så pass mycket i vikt. Ska bli super trevligt :)

Men nu ska jag väll äta frukost hade jag tänkt, tjingeling!

Sunshine

2010-04-16 @ 14:02:39
Sitter i solen och väntar på att Johanna ska komma, kan det bli mycket bättre?


Jag just nu

Täby , here I come

2010-04-16 @ 11:29:46
Jahapp, då var det spikat, fixat, färdigt!
Jag flyttar till Täby om två veckor :D känns lite galet, men också helt fantastiskt.

Så nu är det dags att börja packa, och det kan ju vara det tråkigaste som finns.. men men så himla mycket saker har jag väll inte? eller..

Home sweet home

2010-04-14 @ 22:41:53
Jahapp, då var man hemma, hemma i min egna säng. Känns otroligt skönt, men tomt. Har ju haft någon att dricka te och snacka skit med varenda kväll i nästan två veckor, så ja lite tomt är det. Men jag kan nog behöva vara hemma själv och ta det lugnt nu så att jag kan bli frisk någon gång.

Blir ju iaf en sväng till Täby imorrn och en snabbis i solariet tror jag nog, men annars blir det nog lugnt, fast jag är ju iåfs skit dålig på att ta det lugnt, men jag ska försöka!

Sweet dreams <3

Soooool

2010-04-14 @ 15:54:58
Åh vad lycklig man kan bli utav lite sol ! Allting är helt underbart och livet leker. Fast just nu leker iåfs livet ändå, med eller utan sol för min del. Drar ju till Malta med Jessica den 4:e maj (GRYMT!) och efter ett samtal som jag ska ha imorgon så har jag förhoppningsvis även egen lägenhet om 3 veckor, tänk att allt alltid lyckas hända på en gång, men sån't är väll livet antar jag.

Är iaf hemma hos Jessica nu efter att ha följt med farmor till KS och inte blir det något jobb ikväll heller eftersom att jag har åkt på en äcklig förkylning :( Men nu har jag ju iaf 5 dagar på mig att bli frisk innan det är dags för nya tag igen!

Valborg är även planerad, blir middag hos mormor med släkten och sen inflyttningspartaj hos min darling Sophia :D It's gonna be a good nigth !

Så som sagt så leker livet på, skönt som attan! Får hoppas på att det håller i sig :) Men men, ska sätta mig på balkongen en stund nu och njuta av det vackra vädret, man kan ju inte förstöra dagen bara för att man är sjuk!


Måste ju jobba på att bli lika brun som man var i Alanya ;)

Puss

Tuesday

2010-04-13 @ 11:43:21
Jahapp, kul att man har blivit sjuk när man äntligen har fem dagars ledighet framför sig frånochmed torsdag.
Och så får vi hålla tummarna för att jag får lägnheten i Täby.. ska ringa det nervösa samtalet senare idag, jobbigt bara att man låter som en anka just nu.. Men det går nog skit bra!
Sitter iaf hemma hos frugan nu och slöar, ska gå till jobbet om 50 minuter.

Sen ikväll blir det lite städning och sådana tråkigheter. Och imorrn är det dags att följa med farmor till KS igen och därefter jobb 16-21. Ska bli ganska skönt att sova i min egna säng fast det kommer bli lite tomt utan sällskap förstås. Puss sålänge

Let's Zumbaaa

2010-04-11 @ 22:53:47
Sitter hemma hos frugan och dricker te, gött. Har precis varit nere och solat , brownies ! Och innan det åt vi tacos tillsammans och körde Zumbaaa, sjukt kul! :D

Men nej, nu blir det snart sängdax. Puss

Effektiv jävel

2010-04-02 @ 13:50:09
Var uppe sex imorse och hoppade, kände skadeglädje över de jävlarna som skulle missa denna underbara soliga dag och vakna upp bakis, mohah. Fast jag måste erkänna att igårkväll ville jag också ut och roa mig, men nej det blev hemfärd direkt efter jobbet, keso&avocado + en cider i soffan med Mami o Papi sen var det dags för sängen.

Har iaf hunnit jobba, fika med Toni, sola och fika med Maria, känns faktiskt jävligt bra. Nu är det degande i sängen och städning av rummet som står på schemat innan det är dags att röra sig bort mot skärgårdsstad för tre rättersmiddag, kan inte bli mycket bättre! Som vanligt så nojar jag självklart över klädvalet inför kvällen, men det brukar lösa sig, jag har ju iaf aldrig behövt gå naken, tur det!


Vill inte gå upp..

2010-04-01 @ 08:34:32
.. vill bara kasta av mig kläderna och krypa ner under täcket igen. Men nej, har man lovat så har man. Och som grädde på moset är det klart att det regnar också, kul.

Lär inte bli någon update fören ikväll, men händer det något super kul så slänger jag in en mobilblogg, annars hörs vi ikväll! PUSS