Biffarna! ;)

2011-02-23 @ 11:49:57
Tydligen var jag den enda som inte försov mig i morse? Satt och ugglade under fläkten med en kopp kaffe i väntan på att de andra skulle bli klara. Så äntligen vid halv tio så kom jag, jessica, matilda och elinn iväg till gymmet! Som vanligt så kände man sig grym efter !

Nu sitter vi iallafall allihopa + fian här hemma i soffan och degar, mys!


Mobil nördarna svettas i min soffa!

Misselimiss mys

2011-02-23 @ 11:46:39


20110222

2011-02-22 @ 11:56:14
Hej hopp!
Är leeedig idag vilket känns helt underbart ! Igår blev det några öl här hemma med Linda, Jessica, Fia och Dinah, mysigt! Fast det blev bara tre öl, alla var rätt trötta och jag låg i sängen redan klockan tolv. Och såklart när man är ledig så vaknar man tidigt.. suck att man aldrig kan lyckas sova länge när man faktiskt får göra det.

Men men nu ska jag slänga på mig lite kläder och springa över till Hanna och stackars sjuka Albin på en snabb kaffe :)

För trött för att sova?

2011-02-19 @ 21:36:05
Kan det faktisk vara så? Att man är för trött för att sova? Känns så nu iallafall, lägger jag mig ner tror jag iåfs att jag slocknar på direkten, men jag känner mig inte alls sugen på att sova.. Så för tillfället så tar jag ett glas vin i min ensamhet, skönt! Brukar funka fin fint som sämnmedel ;)

Har iallafall haft en lugn och mysig dag på jobbet. Varit ute på promenad i det härliga vädret och sedan tagit ut stolar för att ta en kaffe i solen som faktiskt värmde! Underbart !

Var en av mina kollegor som skulle följa med ett av våra barn på hans pappas bröllop och dom var såååå fina i sina fest kläder! Tog självklart ett kort men det kan jag ju inte visa pga. sekretessen.
Även morgondagen kommer att bli lugn, bara en massa mys och förhoppningsvis kan vi vara ute i strålande sol imorgon också!

Men jaha, då var det väll dags att säga god natt för idag! Puss


Kärlek !

20110218

2011-02-18 @ 22:30:03
Då min andra jobbhelg nu har dragit igång så blir tyvärr bloggen lidande, endast update på kvällarn är det som gäller! Har iaf jobbat 8-21 idag och känner mig allmänt slut.. Men inte ska man deppa över det inte!

Igår bokade Fia iaf en kryssning som blir av på fredag för att fira min födelsedag! Fyller år den 9 mars men vi kunde inte hitta en gemensam ledig helg fören i typ maj? Så firandet får bli lite för tidigt ;) Men det ska bli grymt kul och mys att få åka iväg med bara Fia :) Sen när jag egentlign fyller år är planen att vi ska äta/föra hemma hos Sandra i Midsommarkransen och sedan dra en krogrunda inne i stan! Ska bli gryyymt kul :D Hoppas att de flesta kan/vill följa med !

Men nu är det dags att våldta sängen ända fram till klockan ringer igen klockan sex imorgon bitti...


Kärlek till dig min fina!

Kvälllsgott

2011-02-17 @ 23:13:17
Blev nyss en liten promenix ner till statoil för att köpa lite mjölk och nu så blev man minsann bjuden på fruktsallad med lätt vanilj kesella , mums! Hade även Linda över en snabbis efter att hon hade jobbat, trevligt!

Myyyys dag! :D

2011-02-17 @ 21:54:16
Har haft mysigaste dagen på länge! Var så himla kul att få hälsa på Sandra och se hur hon bor :) Satt och babblade en massa hon, jag, hanna, madde o lilla albin! Efter att vi hade varit där i flera timmar så fick vi även träffa Sandras Daniel en snabbis innan jag, madde o hanna tog bilen hem till madde och lagade tacopaj till middag! Mums! :D Blev en kopp kaffe efter maten och sen tåg jag och hanna tåget hem, dte har verkligen varit en hel dag men så himla mysigt vi har haft :)

Gos morgon!

2011-02-17 @ 11:27:41
Vaknade för ett tag sen, finaste Fian kom över på pyjamas party i min säng i natt igen :) Fast den lilla kärringen snodde allt täcke :O !!! ;)


Här ligger de och har det bra

Trött Sandor :)

Tillochmed Isadora fick dela täcke! Men inte ja nej då!

Godmorgon!

2011-02-16 @ 08:57:04
Trots att jag inte börjar jobba fören kl 1 så är man uppe och skuttar nu! Ska alldeles strax dra iväg och gymma med Elinn och Jessica. Den här veckan råkade det visst bli gym varje dag (förutom lördag o söndag), men men det är ju bra! Väck med fläsket inför Beach 2011 ;)

Sen blir det som sagt jobb 13-20 och sen lär det väll bara bli deg i soffan innan det är dags att sova, är ju iåfs dock ledig på torsdag men det är ju skönt att inte sova bort hela dagen!

Och nu tycker jag att tiden kan ta och gå lite fortare, 7-9 mars 23 mars 27 april och därefter ja det är de enda dagar som borde finnas framöver! 7-9 mars är det mamis o min födelsedag, 23 så är det dags för hälsoanalys igen, 27 april har Elinn sin studentskiva och efter det så bär det förhoppningsvis av till Mallorca med Jesper:)

Men näe.. tiden sniglar sig fram.. aja dags att skutta ner och bli upphämtad strax! Puss

20110216

2011-02-16 @ 00:29:06
Jaa klockan är ju över tolv så får väll skriva att det är den 16:e . Efter mitt fika maraton så åkte jag och Elinn och gymmade, men det blev bara en halvtimme för sen höll Elinn på att svimma pga näringsbrist/överansträngning, usch läskigt :( Vi åkte iallafall hem till mig efter och har legat i soffan och glott på tv, skönt att slappa lite ;)

Tittade på Den hemliga miljonären.. det gjorde mig verkligen rörd. Hade jag haft möjlighet så hade jag också skänkt pengar till organisationer som hjälper våra utsatta här hemma i Sverige! Man kanske borde börja volontär arbeta? Finns det någon sånn organisation här i berga? Hmm.. tål att tänkas på!

Blev iallafall en sväng till solarieöarna när Fia slutade jobbet, kan ju hoppas på att man kanske kan få lite färg snart, är fet som en gris och blek som ett lakan för tillfället ! ;) Men det ska det bli ändring på :)


Elinn tyckte att Isadora behövde lite bling hon också!

Fika hos Hanna

2011-02-16 @ 00:21:57
Efter vårat möte idag med (ursäkta språket) psyktanten och Armada så knallade jag och Fia upp till Hanna och blev bjudna på både lunch och kaffe, trevlans! Babblade en massa skit och lekte med Albin :) Passade även på att ta lite kort på gulleplutten idag !







Gulligare skrutt får man leta efter ! Efter fikat hos Hanna så kom Maria hem till mig för ännu mera fika vilket sedan resulterade i att vi för flyttade oss hem till henne för Ännu mera fika denna gång med Sarah :) Mys dag!

Alla hjärtans dag

2011-02-16 @ 00:16:32
Fick blommor ändå och chocklad av bästa sambo!
Hon är en fin prick den där kvinnan jag lever med ;) <3

Gymmat

2011-02-14 @ 17:13:45
Kom hem för en stund sen, har varit och gymmat med Elinn och Jessica! Var så jävla opeppad när vi åkte dit men sen blev det andra bullar! Körde i en timma och sista 10 minutrarna var joggning/spurt, skönt :)

Innan det så var jag och fikade hos Hanna med henne och Albin, mys ! :) Gud vad han växer fort ! Tiden bara flyger iväg. Men nu är det väll dags att kliva in i duschen så Puss då!







Haha, snyggingarna på gymmet ;)

20110211

2011-02-11 @ 11:44:52
Jahapp då var det fredag, för vissa betyder det att ha en hel helgs ledighet men inte för den här damen inte! Nu är det dags för jobbhelg igen och jag laddar upp med ordentlig frukost !


Möööms!

När jag blir stor

2011-02-11 @ 00:05:46

Har legat i soffan och kollat på de två nya avsnitten av Stylisterna på Kanal5Play, så jävla braa!
Älskar att se hur andra tänker kring det här med mode, hur de väljer att styla både sig själva och andra, får sånn himla inspirations kick !

Och ja, nu har jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor, just precis det, Stylist! Så det så!

JÄVLA SKIT VÄDER!!!

2011-02-10 @ 22:00:25

Jahapp... jag som nästan trodde och hoppades på att det skulle vara slut på
skit vädret nu! Men ICKE...

20110210

2011-02-10 @ 21:58:19
Gäsp! Är grymt trött, har ingen aning om varför?
Men men dagen började iallafall med ett pass på gymmet tillsammans med Elinn och Jessica, duktiga tjejor vi är! Har även bokat in en ny hälsoanalys nu, fast det är inte fören den 23 mars.. ska bli spännande och se om det har blivit några förändringar på både vikten, fett procenten och muskel procenten! Detta betyder alltså att jag inte kommer att väga mig innan dess.. kommer nog bli lite marigt, man vill ju veta nu!

Well, sen när jag kom hem så blev det kafferep med Matilda, Madde och Sarah ! Trevlans :) Sen fastnade jag och Matilda i nått jävla spel vi båda laddade ned på telefonen , haha, låg här som två muppar i soffan (Matilda sitter säkerligen och spelar nu också.. hihi)

Sen var det tillbaka till verkligheten och ta bussen till jobbet. Som tur var så kom lilla mami och hämtade mig nu på kvällen eftersom att det är så jävligt väder ute, skönt! Men aaa Puss påer då!

Back on track

2011-02-09 @ 11:30:49
Blev upphämtad vid halv tio av Elinn och så drog vi och gymmade ! Så skönt att kunna börja igen efter magsjukan :) Prövar just nu att dricka kaffe.. kanske inte så smart eftersom att jag ska till jobbet om en timme.. jag menar det kanske sätter fart på magen.. det är väll bara hoppas på att det inte blir så !

Men men nu är det dags att slurka i sig kaffet, hoppa in i duschen och bege sig mot jobbet! Puss

20110209

2011-02-09 @ 11:27:51

Long time no see

2011-02-08 @ 23:40:16
Jag blir tokig på att det bara är februari !!! Gaaaaaah ! Känns ju som att det aldrig kommer att bli vår/sommar :( Planerna för den här våren är väll bara att njuta av solen på mysiga cafeér och sen drar ju jag och Jesper till Mallorca i april om allt går enligt planerna ! Ska bli såå sjukt skönt att få åka utomlands igen, få sola och bli brun, glöma bort vilken veckodag det är och bara leva!

Sen i sommar så ska väll alla vi brudar försöka ta semester samtidigt så att vi kan ge oss iväg på något skoj, roadtrip, åland, gotland, powermeet, classic car week, ja jag vet inte allt vad vi har pratat om! Och om det går så som jag har planerat så är det jag som kör ner till iallafall Västerås (powermeet) !

Lite nostalgi bilder från förra sommaren:







GE MIG SOMMAR NUUUU !!!!!!!!

Detox

2011-02-08 @ 23:16:58
Jaa inte för att det är så kul att vara magsjuk men det är ju värsta detoxen för kroppen iallafall. Har levt på avslagen cola, resorb, link och vatten i tre dygn tills jag äntligen idag kunde få i mig mat! Jippie :)


Som sagt inte så kul med magsjuka, men det är ju positivt att byxorna helt plötsligt blev vääldigt förstora!

The weekend

2011-02-08 @ 23:13:24
För att sammanfatta helgen som var så var den både mysig, trevlig, rolig, awsome och inte så jätte kul.
På fredagen så kom Hanna över med Albin för att äta middag, jag bjöd på mina goda kyckling wraps och sallad. Sedan kom även Jessica och Linda och vi satt och drack vin, babblade en massa, åt kladdkaka och bara hade det mys! Blev tidig hemgång för allihopa.

Lördagen spenderades först hemma hos Linda och Jimmy där jag blev bjuden på mumsig middag! Sedan kom även Jessica och Jesper och vi satt och drack öl/vin och hade allmänt trevligt. Sen drog Jesper iväg och jag, jessica o linda tpg oss ner till kina för att ta en svängom där, det ledde sedan till att vi gick vidare till Tommys och dansade loss. Sedan blev det hemgång för min del, eller ja hemgång till Jesper men sak samma.

Bilder från lördagen:









På söndagen blev jag hemskjutsad vid tolv tiden och ja där var det roliga slut.. fick spendera min söndag på toaletten och liggandes i soffan. Kul. Not. Så har varit sjukskriven från jobbet i två dar nu men imorgon är det dags för nya tag! Pussss

Better late then never

2011-02-08 @ 23:03:38
Hade ju lite pyssel för mig i förra veckan och här är iaf resultatet utav en av ringarna:

Här får man inte...

2011-02-03 @ 15:22:57
Här får man inte va ifred, haha! Mys Sandor ;)





Fika

2011-02-03 @ 15:19:59
Har varit på frukost fika hos Hanna och Albin :)
Jätte mysigt! Snackat skit och lekt med Albin, han är ju för gullig ! :)

Men nu blir det en sväng ner til Ica, behövs inhandlas lite nödvändigheter.


Gammal bild på Albin från när han och Hanna var här på julfika :)

Clean!

2011-02-02 @ 10:11:05
Vaknade strax efter nio av att jobet ringde och frågade om jag kunde jobba extra ikväll, of course sa jag. Sen kom jag på att det kommer bli lite stressigt men det löser sig!

Sitter iallafall just nu och dricker te, när koppen är slut så åker städprylarna fram! Här ska storstädas! Sen vid halv två ska jag promenera ner til Itrim för att kl två gå på någon sorts hälsocheck, vägning, fettmätning, BMI yeah you get it. Det skulle ta ca. en halv timma och efter det så blir det ett gympass med Elinn! Sen hoppas jag på att Elinn kanske är gullig o kör mig till jobbet !? (A) För annars vet jag inte hur jag ska hinna, vill ju duscha innan också.

Men som sagt, fram med skurhandskarna! Time to clean!

They're gonna hate us..

2011-02-02 @ 00:36:28
Efter mitt pysslande så åkte jag och Fia till hennes mamma för att hämta suround systemet som Fia fått av henne, sen lagade jag lite mat, sen kopplade jag och Elinn in allt och tittade på film, tog en paus för att ta en kaffe på donken och sedan så mötte vi upp Fia för ett behövligt besök i solariet!

Suroundsystemet funkar skit bra, men grannarna lär väll hata oss ännu mer nu... ;) mohaha

20110201

2011-02-01 @ 17:22:14

Här pysslas det för fullt... undra vad detta ska bli? Resultat imorgon!